Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
EN ESPANAA REAAAAALLL EN EL EUROOOPAAA REAAAAL EN EL MUNDOOO REAAAALLLL PARASIEMPREEE REALLL MADRIDD!!!!

BlX9Xm5CUAAimt8.jpg

Како да не го сакаш? :cuc: GRANDE 17!

Арбелоа е ова?

Незнам кој забележа ама кучињата пак пробуваа да изнудат пенали со глумење... КУЧИЊААААА

@Божино

Еве го и првото што го најдов на гугл :D
16_43.gif

Види кое ти е подобро. Format factory нешто не ми работи како што треба, па онлајн ги правев гифовине... не се многу добри.
До утре ќе биде преплавен интернетов со гифов. Ќе се најде и во многу подобар квалитет :)

Иначе вечерва првпат видов тактика од Карло,она што фалеше минатите утакмици со крилата т.е. Ди Мариа и Иско да помагаат позади на бековите конечно го направи.Иако со пола тим бев скептик Реал вечерва ја имаше една од подобрите утакмици на Класико последниве години.
Пофалби за судијата што не им ебеше матер уопште на оние фаули на двете страни,посебно тие на тоа црното со плави очи или ватевр,очигледно ратата одеше на иста тактика падни во шеснаесетник,ама го немаше клучниот фактор од минатото класико.
Бензема можеби првпат ми се свиѓаше како одигра сезонава или уопште откако е дојден,Ди Мариа исто фантастичен и напред и позади и на средина,Коентрао исто.Единствено Чаби не ми е истиот,ама ќе се врати сигурен сум.
Одиме на Тројна,остануваат уште две:)
!HALA MADRID!
#рамосданесекачувасопехаротуавтобус

ЧЕСТИТКИ !!! :D Прекрасна утакмица, единствено разочаран сум од Бензема, чоекот нема никаква ориентација на теренот и зафркна неколку добри шанси, како и да убава ноќ :D
Мене не ми е јасно како на БАЛЕ судијата не му пиша казна за пребрзо трчање ... :)

Линк од прославата ќе има ?

Изиграа со срце оваа утакмица маме нивно,значи можело
Бејл еј,замина в соблекувални на мочање се врати го претрча бартра и му го закопа да му смрди :D
Одиме на ТРОЈНА
HALA MADRID!!!!

Кога се врајча во Мадрид одма?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom