- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најискрено, сакав да пишам овде ама си реков ќе претерам, ќе ме мислат за обратен, али стварно... чоекот си заслужи колективна пушанка...незнам...требаше еднаш... онде кај што делат медали, во гужвата некој да се најди...@Verdict не кажа шо треба да му напрајме сите колективно на Бејл?![]()
Бензема е играчиште еден дуел неможеа да му земат топката ја држи на овој пресинг како на шала Браво !Сега озбилно да ве прашам нешто. Зошто го критикуете Бензема? Усра една шанса, дулиот пас со Ди Мариа. Другото го изигра перфектно. Од прием, градење, движење, додавање итн.
Ete gi nasite 100 milioni i 100 milioni na Real..se vide razlikata, Nejmar mamata tvoja!!!!
На Нејмар не му е местото у Барселона. Ич го неќам таму.
Секако дека ја гледав, од неговото гризење и неговата глума ми е преку глава...Ништо од тоа не се вреднува на крајот..100 милиони се дадени за него и промашува во клучен момент!
Овој Карло на дијазепами е мајке ми, ја маса превртев , гласот ми се зема, нема гајле стариот.
Секоја чест за дресот на Хесе, штета што не можеше да биде со тимот заедно. Арбелоа.
Со тоа стативата на крај година живот ми се скрати мислам.