Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ова беше најјакиот кадар уствари:

BlYHQIMCMAIiqNF.jpg

:pos:

BlYJAvuCIAA2yRd.jpg

Немој ко прошлиот пат :icon_lol:

BlYG1A-CUAE1mnQ.jpg

И со босот една, сепак иако имам замерки за неговиот пристап кон дерби натпреварите, успеа да освои трофеј во првата сезонна со само еден примен гол. (y)

@Verdict не кажа шо треба да му напрајме сите колективно на Бејл? :icon_lol:
Најискрено, сакав да пишам овде ама си реков ќе претерам, ќе ме мислат за обратен, али стварно... чоекот си заслужи колективна пушанка...незнам...требаше еднаш... онде кај што делат медали, во гужвата некој да се најди... :unsure:

Да ги плеснеме сеа и швабите.

Ајде јавете се :D

Сега озбилно да ве прашам нешто. Зошто го критикуете Бензема? Усра една шанса, дулиот пас со Ди Мариа. Другото го изигра перфектно. Од прием, градење, движење, додавање итн.
Бензема е играчиште еден дуел неможеа да му земат топката ја држи на овој пресинг како на шала Браво ! :D Единствено гол требаше да даде го имав уплатено гол во тек :icon_mrgr:

Ete gi nasite 100 milioni i 100 milioni na Real..se vide razlikata, Nejmar mamata tvoja!!!!

На Нејмар не му е местото у Барселона. Ич го неќам таму.

Секако дека ја гледав, од неговото гризење и неговата глума ми е преку глава...Ништо од тоа не се вреднува на крајот..100 милиони се дадени за него и промашува во клучен момент!

ама Бејл бил промашување на сезоната :(

Овој Карло на дијазепами е мајке ми, ја маса превртев , гласот ми се зема, нема гајле стариот. :)

Секоја чест за дресот на Хесе, штета што не можеше да биде со тимот заедно. Арбелоа. :cuc::cuc:

Со тоа стативата на крај година живот ми се скрати мислам.

Овој Карло на дијазепами е мајке ми, ја маса превртев , гласот ми се зема, нема гајле стариот. :)

Секоја чест за дресот на Хесе, штета што не можеше да биде со тимот заедно. Арбелоа. :cuc::cuc:

Со тоа стативата на крај година живот ми се скрати мислам.

Карло е ладеш, а на Вардар ракоемтниот тренер :D

едно не чинеше...многу себичност од страна на Бенз ,Бејл и ДиМариа...Треба да се работи на тоа озбилно...дури и при голот ДиМарија изигре премногу себично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom