Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа Карло ви е крив што Бензема не даде 2-3 добри шанси гол, што Роналдо ја кочеше секоја контра со неговите дриблинзи или што Бејл 3 пати не можеше да ја помине Џесика и излегуваше сам во голаут.
Како и да е овој натпревар помина сега треба да се насочиме кон други, затоа што сега веќе не се прашува никој друг освен Реал каков ќе биде исходот на крајот од ова првенство.
Карло не ни е крив за ништо,Карло е еквивалент на Хорхе Иванов тука.Криви ни се тие што испродадоа све што вредеше и оставиа Мората после 15 утакмици не влегување во игра да спасува Ел Класико и Иљарменди да биде еден од најнадежните играчи.

Иначе еве видео со се што се збореше за време на брилијантните моменти на ундијано
http://as.com/videos/2014/03/24/portada/1395696306_049192.html

Како награда за одличното судење , на ундијано може да му доделат да го суди финалето од копа ..:facepalm:

Абе никој не спомна дека имаше офсајд од Нејмар кога беше досуден пеналот ? Ама џабе кога тоа ништо не менува.
Да се самоцитирам

Сеа Карло ви е крив што Бензема не даде 2-3 добри шанси гол, што Роналдо ја кочеше секоја контра со неговите дриблинзи или што Бејл 3 пати не можеше да ја помине Џесика и излегуваше сам во голаут.
Како и да е овој натпревар помина сега треба да се насочиме кон други, затоа што сега веќе не се прашува никој друг освен Реал каков ќе биде исходот на крајот од ова првенство.
Епа ако очекуваме Бензема да даде 4 гола на Ел Класико, му ја пљукнавме. Точно е дека промаши уште три одлични шанси, ама јебига, најмалку од него очекувам секоја шанса да ја претвора во гол. Роналдо беше и премногу себичен, ама сега џабе да збориме.
Реал изигра одлично во офанзива, создаде многу шанси. Муабетот ни е за дефанзивата, а Карло за таквата игра и тоа како е крив. Доволно е да ги изгледаш првите две Ел Класика од кога дојде Мурињо во Реал за да сфатиш дека со таква поставеност во одбрана и без висок пресинг, уште пред почеток потпишуваш капитулација.
Што ми е уште покриво е тоа што Реал има идеален тим за таков висок пресинг, а знаејќи дека тоа е можеби единствениот начин да ги прегазиш Барселона, жално е да не излезеш со таква тактика.

^ Затоа што мора актерите да се вратат во игра за титулата :)

"Si lo de Busquets lo hace Pepe no sé qué pasaría"-Анчелоти

Како и секогаш Пепе да направеше и пола од она на оскаровецот одма ќе имаше санкции од федерацијата,сите медиуми ќе го направеа убица ненормален монструм,а ова си помина онака ништо страшно....

^^^^
00473-06209.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Ancelotti names 20 players for the match against Sevilla.

Goalkeepers: Casillas, Diego López y Jesús Fernández.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal y Nacho.
Midfielders: Xabi Alonso, Bale, Casemiro, Modric, Illarra, Isco, Lucas Vázquez y Omar Mascarell.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.

Рамос ќе паузира против севиља заради црвениот или не ?

поднесоа жалба....во случај да ја прифатат е повикан..мада нема да ја прифатат да му го исчистат лицето на Маленко..не верувам да направат иста бламажа како со Роналдо..го казнија судијата-не ја прифатија казната...тоа е.
Утре не да ја прифатат жалбата,туку ќе ги казнат на Роналдо и Рамос по 1-2-3 мечеви...поради кажување на вистината :D

А Бускетс за газење по глава ќе си го лади, важно не кажа ништо лошо за судијата.

реал ќе поднесе жалба за да му го поништат, ако се доблесни треба да го направат тоа исто треба и да го казнат Бускетс за ова минимум три натпревари.
Ама ни едното ни другото нема да се деси

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom