Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Модриќ никогаш не беше промашен трансфер. Уште од првиот ден се гледаше за што фудбалер станува збор и каде треба да игра. Самото тоа што немавме некоја добра пас игра туку Чаби - Роналдо префрлување на теренот го лимитираше неговиот потенцијал. Сега тоа што имаме солидна пас игра го истакнува неговото присуство на теренот.

Никој не го гони Иско од Реал, најмалку јас. Али тој самиот ќе си побара да си оди а мене ама баш ич нема да ми е жал. Сме губеле многу подобри играчи од него па сепак Реал преживеал.

Точно дека сите знаеја каков играч е Модриќ, ама ланската сезона му беше ептен лоша (што поради немањето подготовки, што поради лошата позиција, нова средина итн). Ама ете и на Иско не му е погодена позицијата, можда у наредниов период ќе се навикне на “лажна деветка“ па ќе го биде и него. Не верувам дека така лесно ќе се откаже.

А ако сам сака да си замине, мене па уште помалку ќе ми биде криво. Најлошо е да чуваш играч кој е незадоволен во клубот, па колку и да е добар истиот. Исти случај и со Озил.

Се отцепија од дното по победата врз Барса Б со 3:1
xHnE1ma.png

Пазете колку бодови разлика се од отпаѓање до плеј-оф. :facepalm:

1780846_290991127720822_1344026587_n.jpg

--- надополнето: 15 февруари 2014 во 23:10 ---
Real Madrid оваа сезона под водство на Карло
- 37 натпревари
- 30 победи
- 5 нерешени
- 2 изгубени
- 98 голови, 29 примени голови

Последно уредено од модератор:
@ElNinho
Јас па мислам дека Хесе пристигна во тимов во право време. :)
Играч кој пред себе има блискава играчка кариера доколку продолжи вака, и нормално дека ќе продолжи кога има да учи од своите соиграчи, from the finest.
Му става на знаење на Донот дека може да се смета на него.
Нека си го игра своето, нека им биде силна конкуренција на другиве за да нема опуштање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom