Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1011785_10150513727684953_378952703_n.jpg

Другата година си моја...

Како што се мотивира Кики од недобивање на наградава, се надеваме уште повеќе ќе биди мотивиран од добивањето. Heaven knows we need him.

Samo plukas ebabte, lani so murinjo poarno da ne bese

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Другар, лани за Барса беа вакви муабетите. Очигледно беше дека не штима работата, но викаа: Што ви е бе, глејте колку сме доминанти у лига. Ама после дојде Баерн и им еба мајката. Истото е сеа кај нас, ги добиваме некако утакмициве но од небо се глеа дека не штима играта.

Iker,Carvajal,Pepe,Nacho,Coentrao,Illaramendi,Xabi,Isco,Bale,Benzema,Ronaldo за денеска формација мое мислење :)

Честитки за Роналдо. Ми беше мерак што ја освои годинава златната топка.

Ме интересира некои што се поупатени со трансфериве, дали има некое инфо дека го земате тој Siqueira, а нас да ни го пуштите Коентрао. Дилот што требаше да се случи на крајот на летото, но овај ојде во Бенфика после тоа и пропадна се.

Честитки за Роналдо. Ми беше мерак што ја освои годинава златната топка.

Ме интересира некои што се поупатени со трансфериве, дали има некое инфо дека го земате тој Siqueira, а нас да ни го пуштите Коентрао. Дилот што требаше да се случи на крајот на летото, но овај ојде во Бенфика после тоа и пропадна се.

Не знам за него, ама за Коентрао е highly likely, пошо и онака не игра во Реал, не е ни во замени, не сака типот воопшто да биде во тимот па најверојатно ќе го даваме. Не знам што е проблемот, мене ми е подобар од Марсело во одбрана и понелимитиран играч, али фак ит.

Како што разбрав 7м го делеле коентрао од Јунајтед... Реал бараат 24м а јунајтед давале 17м .

Casillas, Pepe, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Alonso, Illaramendi, Isco, Di Maria, Jese, Ronaldo.

No Karim, no fun :(

Крис распали.
Иначе го играме Консентрао за да му дигнеме цена.

Хахаха голот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom