Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Во 12-те утакмици без Кедира имаме 10 победи и 2 нерешени(Чатива и Осасуна)

Во 2014, 5 утакмици и нула примени голови. Пепе и Рамос газат во новава, доста стабилно делуваме назад само така нека продолжат(ма да не ми се верува :cautious: )

Колку импресивно делуваат бројкиве, a колку се нервирам кога ги гледам (n)

На Карло сигурно циган му го има опнато да му ебам среќата :pos:

На Карло сигурно циган му го има опнато да му ебам среќата :pos:

Абе колку и да кажуваме и да се заебаваме, не е мислам баш толку среќа, Карло ти е добар тренер, првата сезона со Мурињо имавме далеку далеку послаби резултати. Ова со одбранава во новава година ме бендисува, поарно прашај да не му го има опнато некој на Рамос и Пепе.. :))

article-2540187-1AB3E14800000578-457_634x586.jpg

Неможе да се спореди првата сезона на Мурињо, со првава на Карло. Мурињо доби банда без команда, а овој доби пиц-пец тим. (зборам за квалитетот, да не ме цитирате за проблеми во соблекувалната)

Абе колку и да кажуваме и да се заебаваме, не е мислам баш толку среќа, Карло ти е добар тренер, првата сезона со Мурињо имавме далеку далеку послаби резултати. Ова со одбранава во новава година ме бендисува, поарно прашај да не му го има опнато некој на Рамос и Пепе.. :))

Огромен број од добиениве мечеви се на среќа. Не викам дека секој меч треба да полниш мрежи, не се роботи фала Богу ама не покажуваат никаква игра барем на гости сезонава. Играва е далеку од шампионска уствари ни бледа копија не сме од пред две години колку и бодовите да го кажуваат спротивното. Преголем е бројот на ротациите, тактики се менуваат ко на тацна секој меч по 2-3 пати, за изборот на играчи да не прајме муабет баш тука и лежи проблемот никој не може да се навикне затоа што секој божји меч играат различна тактика. Не е лошо да имаш план Б ама ова е претеризам Ди Марија уште голман не го ставил да игра, Хесе те лево те десно, плејмејкер, напаѓач... Бензема пред 2-3 утакмици Озил го глумеше, Роналдо исто така. Значи во ред е на почеток да пробаш 2-3 тактики ама овој и Гвардиола го заеба со ротацииве. Тоа што не вади се индивидуалциве, некако во секој дел по некој блеска, на почеток Иско газеше, после се кренаа Модрич и Роналдо, па се врати Алонсо, па Бејл го замени Роналдо, сега пак изненадувачки се вадиме на одбрана на сметка на очајниот напад. Како и да е за да се константни играчите мора да се има една тактика и колку-толку стандардна 11-ка.

Иначе уште еднаш да ги пофалам Пепе и Рамос во последниве 3-4 меча многу помалку шанси ни прават за разлика од лани, посебно позиционирањето при прекини и општо при позиционен напад е одлично, само вака нека продолжат. Сега уште да се врати Роналдо во формата што беше пред да се повреди.

Таман ги пофаливме ова двајцава стопери, и сеа ќе се најдат некои идиоти и ќе ги издишат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom