Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Барселона 50
Атлетико 50
Реал Мадрид 47

минатата сезона

Барселона 55
Атлетико 46
Реал Мадрид 37

Carlo-Ancelotti-Chelseas--006.jpg

Тимов ми личи на оној од почеток на сезона. А нормално дебели Карло е заслужен за све тоа.
Таман почнавме да играме како што треба, конечно си реков ја најде дебелиов вистинската формација а тој ете ти го пак.
Роналдо шпиц, Бензема лута не знае кај иде (рака на срце вчера изигра добро), Ди Мариа игра лев бек, задњи везни, десно сметало, лево сметало, Бејл игра ама исто ка да не игра...едноставно каша-попара ни е тимов моментално.
Па кој му курац бе со изменеве?!?!

Тимов ми личи на оној од почеток на сезона. А нормално дебели Карло е заслужен за све тоа.
Таман почнавме да играме како што треба, конечно си реков ја најде дебелиов вистинската формација а тој ете ти го пак.
Роналдо шпиц, Бензема лута не знае кај иде (рака на срце вчера изигра добро), Ди Мариа игра лев бек, задњи везни, десно сметало, лево сметало, Бејл игра ама исто ка да не игра...едноставно каша-попара ни е тимов моментално.

Samo plukas ebabte, lani so murinjo poarno da ne bese

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Samo plukas ebabte, lani so murinjo poarno da ne bese

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

А ти гледаш да биде колку-толку поарно од лани, или да биде како што личи на тим како Реал?
Ако тебе ти се допаѓаат овие “победи на мускули“, мене воопшто не. Среќа што и Еспањол беа бедни вчера, да беше некоја друга екипа што игра јак пресинг и со опасни контри, жими стапов што вчера ќе земевме 3 бода.

А ти гледаш да биде колку-толку поарно од лани, или да биде како што личи на тим како Реал?
Ако тебе ти се допаѓаат овие “победи на мускули“, мене воопшто не. Среќа што и Еспањол беа бедни вчера, да беше некоја друга екипа што игра јак пресинг и со опасни контри, жими стапов што вчера ќе земевме 3 бода.

Е баш за вчера најде да збореш и ти, па шо и фалеше на играта поготово второ полувреме, ако гледаме така Роналдо вчера уште на полувреме требаше клупа да грее, Бејл на трибини, а да игра Хесе и Иско, а да се врати Ди марија на крилна позиција.

Јас сум задоволен од ваквата игра, сега за сега успешно се на сите 3 фронта, ќе видеме како ќе биде во иднина.

Истото сакав да го пишам, пред паузава игравме нешто не болеа очите да се гледа Реал, ама дебелиот еве пак почна да тера по негово. Ако не се опамети ќе го јадеме во наредниов период ќе киксаме против некои боси па што сака нека биде.

Значи комшиите толку да немале стил за облекување...аууууу ТЕЛЕТАБИСИ :D:
1535519_703948772969257_1577405227_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom