Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Со Модриќ и стариот добар Алонсо некако ми се враќа меракот коа ги глеам на средина, секако и одбраната е посигурна кога тука е Алонсо, Марсело добар дел од формата врати заедно со Ди Мариа најдобри на терен. Бензема и Роналдо тотално изгубени на терен, али Роналдо може да си ја реши со еден потег...

Џабе се поклоните од Барса и Атлетико кога нашиве не знаат да го искористат тоа, а дојдеме на помала бодовна ралика нашиве играат како хендикепирани.

Бензема>Роналдо полувремево, да си кажиме искрено, доста го плукаме човекот барем овде покажа знаци на живот, се враќаше назад и ги враќаше топките, не греши многу во пасовите и одлична скоро асистенција до Роналдо направи после добар индивидуален потег и добра контрола врз топката. Пу-пу.
Модрич :cuc: 1 класа над сите на теренот.

Роналдо игра шпиц и е ужасен таму бидејќи мора да игра на мал простор а тоа не му е најака страна, е сеа нема оправдување за киксот што го направи али нема веза.
Бензема се повлекува назад и игра класична десетка, и воопшто не е лош денес.

Добро играат досега, им фали само завршница и малце Бејл да биде поактивен.

Мене Пепе позитивно ме изненади сезонава.
Многу подобро и посигурно игра во одбраната...

Натпреваров слабо :( Веќе неколку кола ја немам видено доминацијата на терен.
Ќе бидам задоволен и со 1-0, само да го искористиме киксот на Атлетико и Барса.

Гледате во што е проблемот , тој кретенот дебел и тој ќелавиот до него роналдо го играат шпиц , телето лево крило , ди марија средина .. по која логика тера вака не знам , се надевам следната сезона ќе донесат асолен тренер и помошник !

Сеа ќе го пуштат Хесе да ги извади од гомна ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom