Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека нешто се замарам со меси и роналдо,многу глупаво навивачите на реал се жалат за некакви си критериуми секоја година,мене како навивач и наградите не ми се битни ни на меси ни на роналдо.

Туку го глеам ова педерско споредување,односно нешто демек најдобри стрелци последните 5 сезони,и баш читнав во статистиките и гледам дека се стварно толку голови.
Нормално изземајќи ги головите на меси од шпански супер куп и европски супер куп,бидејќи роналдо кутриот немал прилика во реал да игра на пр. европски супер куп нели :)
па ете заради тоа ваљда тие голови не се пишани во статистикава. :)

но тоа што ми падна во очи е тоа што на крајно педерски начин се изброени и головите од оваа сезона,односно головите кои се до сега постигнати.
па е направено демек роналдо дал повеќе голови. :)
Статистика се прави на крај од сезоната,а не на пола сезона кога роналдо има повеќе голови,многу е глупаво тоа.
Да почекаме да заврши сезонава,од кај знаеме што може да се случи.
Може нема да бидат галатасарај и копенхаген понатаму :))
Да видиме со титули малку кај сме овие 5 сезони ако веќе споредувате.

Ова споредување ми личи на она кога навивачите на барса ги споредуваа меѓусебните дуели со реал,кога гвардиола ја водеше барса :)

Леверкузен?

Чаоооо

Небитно бе друже,муабетов ми е глупо е да правиш статистика на пола сезона :)

муабетот ми е ако правиш споредба на Роналдо со Меси и потенцираш кои екипи ги пунел, еве јас ти го потенцирам истото, само што се однесува на Меси :)

Барса фан објаснуе дека муабетот: "4 години 2 месеци и 16 дена се најдобар клуб" не бил ферски.

Барса фан објаснуе дека муабетот: "4 години 2 месеци и 16 дена се најдобар клуб" не бил ферски.

Па јас никогаш не сум бил за тој муабет,затоа и го споредив тоа со фановите на барса кои меѓусебните дуели ги броеја откако е гвардиола тренер.

Па јас никогаш не сум бил за тој муабет,затоа и го споредив тоа со фановите на барса кои меѓусебните дуели ги броеја откако е гвардиола тренер.

пеер шо си го бараш кога знаеш дека ние не сакаме многу да ни попуваат по фан клуб особено малоумни навивачи на Барса кои со глава во ѕид цело време си го бранат светецот меси. оди дркај на јутјуб на негови финти

пеер шо си го бараш кога знаеш дека ние не сакаме многу да ни попуваат по фан клуб особено малоумни навивачи на Барса кои со глава во ѕид цело време си го бранат светецот меси. оди дркај на јутјуб на негови финти

Немој така пошто Меси е мирно добро дете и добар син шо секој татко би сакал да го има и шо пуца топки во публика, пцуе фудбалери на паркинг пред нивните жени и деца, нуди пари за секс на манекенки, бега од деца што му приоѓаат да го гушнат на терен итн.

Немој така пошто Меси е мирно добро дете и добар син шо секој татко би сакал да го има и шо пуца топки во реклами, пцуе фудбалери на паркинг пред нивните жени и деца, нуди пари за секс на манекенки, бега од деца што му приоѓаат да го гушнат на терен итн.
Молиќу лепо :свиркам:

Дали сеуште има фанови(од тие вистинските,ако ги има) на барса што се обидуваат да ги одбранат со аргументи златните топки на Меси?

Абе тој самиот не знае на која освнова ги земаш последните 2,не вие да му објасните....
И да,тој што беше напишал погоре се гледало статистика на крај од сезона...хммм,која година е било тоа у декември при дододелување на златната да заврши некоја сезона? 0.о

Небитно бе друже,муабетов ми е глупо е да правиш статистика на пола сезона :)

Златна топка се добива за една календарска година, не за сезона.
Така да, статистиката кој колку голови има дадено годинава држи вода и не знам кој крај на сезона го бараш.

Златна топка се добива за една календарска година, не за сезона.
Така да, статистиката кој колку голови има дадено годинава држи вода и не знам кој крај на сезона го бараш.

Не говорев за златната топка,туку општо за статистиката на голови.
Кога ќе кажеш: Последните 5 сезони,тоа значи дека сезоните треба да бидат завршени.

^
Исто толку има и сега, затоа и најмногу ја заслужува наградава оваа година...

Како и да е, глуп ми е муабетов за златнава топка. Кој сака нека ја земе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom