Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Па Роналдо има најјаки бројки сезонава, кога можеше Меси да ја зема кога не освојуваа неговите ништо оти да не можи и Роналдо?

+ ја имаме и бламажата на Блатер, кој за да замачка очи можи да му ја дај на детево шо троши многу пари за на фризер :D

Самиот факт дека играч како Роналдо има само една златна топка до сега кажува се.Фали уште само да се израмнат со Рибери и глупоста да стане уште поголема....
Јас искрено не памтам лоша сезона на Роналдо,ни откако почна во Манчестер,ни откако распали во Мадрид после повредата во време на Пелегрини.

Лоша сезона за Роналдо се 25 гола во истата....

Не знам што се замарате со тоа дали ќе земе Роналдо или некој трет. Нека е жив и здрав и нека си продолжи со партиеве што ги пружа моментално, па ич не ми е гајле дали ќе освои златна топка.
Мислим дека и самиот си сфати дека колку и да е добар, се знае на кој начин и кој има привилегија за златната топка, така да и он не се замара многу со тоа. Тоа што ку*опушачот од соседството добива награди врз критериуми кои се во негова полза (секоја сезона различен критериум), само го инспирираше Роналдо да стане ова што денеска е, а тоа треба да биде најголемата награда за него.

каква топка бе..
Од 63те голови кои ги има дадено до сега Роналдо НЕМА НИ ЕДЕН во номинираните 24 за најдобар гол...:tapp::pos:

Ако се викаше Меси истата особа од 24 -> 20 ќе беа во изборот...ама тоа а...
Вие за златната се надевате..хехех..како шо кажав-има голема борба меѓу Роналдо и мафијата...и мислам дека нема ни да се појави тој на церемонијата-ШТО БИ БИЛО НАЈПАМЕТНО...

Инаку гледам Моу со пофални зборови за ЦР...

Самиот факт дека играч како Роналдо има само една златна топка до сега кажува се.Фали уште само да се израмнат со Рибери и глупоста да стане уште поголема....
Јас искрено не памтам лоша сезона на Роналдо,ни откако почна во Манчестер,ни откако распали во Мадрид после повредата во време на Пелегрини.

Лоша сезона за Роналдо се 25 гола во истата....

Па нема лоша, ама имаше подобри од него и некој со други врски и затоа не земаше, оваа година има се.

Најјако ќе е на Меси да му ја дадат, на болница или таму кај и да е :ROFLMAO:

Бензема ќе ја земе... џабе дискусијава :icon_lol:

Иначе кои смешки ќе биде ако ја земе Рибери ... тоа ќе биде тотална бламажа за топката од 2010 кога требаше да ја добие рандом играч од Интер :свиркам:

Бензема ќе ја земе... џабе дискусијава :icon_lol:

Иначе кои смешки ќе биде ако ја земе Рибери ... тоа ќе биде тотална бламажа за топката од 2010 кога требаше да ја добие рандом играч од Интер :свиркам:
Снајдер ја однесе Холандија до финале СП, и замалку ќе освоеја ама Робен.

15 играчи на Реал се повикани за националните селекции.
Касиљас, Рамос, Арбелоа, Алонсо, Кедира, Бејл, Ди Мариа, Модрич, Роналдо, Пепе, Коентрао, Бензема, Варан, Карвахал и Мората

544182_673407056023429_782671860_n.jpg

Камуфлажа...ти после мисли се дали Пепе дали Марсело ја направил грешката :D

1426261_10152363118692306_657186439_n.jpg

Најдобрите стрелци во последните 5 сезони:
1. Кристијано Роналдо - 233
2. Лионел Меси - 227

Aleks Paunovski abe messi ima pomalku natprevari ronaldo e 2 godini povozrasen mislete malku Like · 11 minutes ago

ШО СЕ НАВИВА ЗА БАРСЕЛОНА УПМ :pos:

Најдобрите стрелци во последните 5 сезони:
1. Кристијано Роналдо - 233
2. Лионел Меси - 227

Не дека нешто се замарам со меси и роналдо,многу глупаво навивачите на реал се жалат за некакви си критериуми секоја година,мене како навивач и наградите не ми се битни ни на меси ни на роналдо.

Туку го глеам ова педерско споредување,односно нешто демек најдобри стрелци последните 5 сезони,и баш читнав во статистиките и гледам дека се стварно толку голови.
Нормално изземајќи ги головите на меси од шпански супер куп и европски супер куп,бидејќи роналдо кутриот немал прилика во реал да игра на пр. европски супер куп нели :)
па ете заради тоа ваљда тие голови не се пишани во статистикава. :)

но тоа што ми падна во очи е тоа што на крајно педерски начин се изброени и головите од оваа сезона,односно головите кои се до сега постигнати.
па е направено демек роналдо дал повеќе голови. :)
Статистика се прави на крај од сезоната,а не на пола сезона кога роналдо има повеќе голови,многу е глупаво тоа.
Да почекаме да заврши сезонава,од кај знаеме што може да се случи.
Може нема да бидат галатасарај и копенхаген понатаму :))
Да видиме со титули малку кај сме овие 5 сезони ако веќе споредувате.

Ова споредување ми личи на она кога навивачите на барса ги споредуваа меѓусебните дуели со реал,кога гвардиола ја водеше барса :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom