Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Зидан!?!?

Sent from my SPH-L720

Секоја чест на Зидан, али Реал никогаш не зависел од него на начинот на кој зависи од Роналдо. Единствениот фудбалер што не држи на врвот во Еврапа овие 4-5 години. Да го нема него ќе сме бетер Сити.

tumblr_mvt96cvzMG1sf4rhao2_1280.jpg

Што знам, многу ми е моќен некако. А се гледа дека потполно не е спремен т.е дека игра со некои 60-70%. Уште многу посилен ќе биде кога ќе влезе во вистинска форма, знаејќи дека цело лето не тренираше како што треба а и се повреди кога дојде. Само босот да го игра таму каде што треба, трет натпревар по ред игра на неговата вистинска позиција, 3 гола, 4 асистенции. Со Роналдо се страшен тандем, да не знаеш од која страна попрво да се браниш.

Aко не ја пушти цела Кастиља да игра со Галата нека се еби вгаз! Ко нема да не тепаат да го пуша јувенташиве :D

Според мене очекуван резултат и добро второ полувреме. У прво скоро само се браневме, а у второ им текна дека треба да играат како што им доликува. Бејл и Роналдо добри.

Исечок од пост од навивач на Јувентус во тема за ЛШ. Алал да му е. Исто сметам дека НЕМАШЕ да примиме 2 гола ако не беа грешките на Варан.

Дупанки и перверзии на средината, Алонсо и Модрич ( арамијата ) да му ги лижам мадињата.

Поздрав.

Оти не ми покажало дека мое мислење е цитирано во друга тема? Што ми текна, трет пат ви го посетувам фан клубот :D

Инаку стојам зад напишаното. Три пати подобро и похрабро изигравме во Мадрид отколку во Торино. Јуве можеше да постигне неколку гола и како резулатат на добрата игра во првото полувреме, ама не успеа во тоа. Тоа што головите ги постигна после забележливи грешки на Варан, не значи дека не ги заслуживме тие голови. Првиот гол на Реал (кој според мене е клучен за преокретот во второто полувреме) беше класичен поклон од Касерес. Сепак заслужи да победи Реал во второто пред се заради шансите кои ги создаде и реално имавме среќа што не ги искористивте. Посебно онаа на Бензема и уште некоја која не ми текнува.

4-3-3 не ни оди!!!Варан една лоша и одма го плукате,а дур ги фрлај парите за илараменди можеа квалитетен бек да купа.
Модрич најубо изигра денеска пак,Рамос се покажа и на бековска денес ама мора штопер заедно со Варан да си игра.За Роналдо немам збор освен шо не му остај на Бале да шутира слободниот.
И редно време е Икер да почни да си брани
Бензема пак Пирло да не го чуваше? :D
Не се секирам толку оти небитна утакмица беше оваа

Редно е да не почне, и што треба и што не треба боксува и остава празен гол и ко мува без глава се шуња по топката меѓу противнички играчи.

Јас се надевам ќе се случи некое чудо и Бензема ќе го шитнат во Јануари, дури и не мора друг напаѓач да купуваат, само него нека го шитнат. 50% од шансите кои треба да се чисти голови он ги усерува, а топка фати одма усерува акција. Мене не ми е јасно кој е претседател на Реал, Зидан или Перез? Има ли очи Перез што се дешава со телево и што цела екипа мора да ја влече надоле со себе?
Варан направи огромна грешка, мислеше топката ќе ги прелета и му заврте грб на Љоренте.
Бејл ѕвер стандардно, се изнашутира денес. Мислам дека можат по пола со Роналдо да ги шутираат слободните и се надевам егото на Роналдо тоа ќе го дозволи.
Роналдо :cuc: , тоа на крајот кога помина тројца - четворица и ја набаци вреди да се види уште еднаш, штета што немаше никој на другата статива. Другите беа на ниво.
Не ми е јасно Иско зошто не игра? Да не е повреден нешто?

4-3-3 Идеална тактика се додека Чави и Модрич не се повредени.
Најдоброто нешто е шо Реал е тим шо има 2 врвни голмани кои можам слободно да кажам после вечерва се во страшна форма. Само продолжи така Икер. Најдоброто нешто е што Пепе на секоја негова одбрана му честиташе(така да се речи) и со тоа убаво е да осети Икер дека е потребен во РМ. Модрич големо браво. Според мене речено Ди Мариа не е потребен во тимот, посебно ако игра 4-3-3 формација. Истото важи и за Иско, незнам зошто го зедоја ко можеа за тоа да земат некој nigga цепач за тесно водство ко че се има да крши. Криво ми е што ја имав прелаз 1/2(минимален влог), а одбраната дозволи да примат толку дебилен гол. 2/2 гола ни даде Лоренте :tapp:

РОНАЛДООООООООООООООООО!!!

Не треси глупости ..... можи ги немаше головите ама не беше ни прв избор, а кога и да беше барем се трудеше и даваше придонес, за разлика од некои.. искрено појче ми е криво за Игуаин одколку за Озил......

Факинг Дрвогуин 3 гола во ЛШ со Наполи толку немаше во 7 сезони во Реал :pos:

Дава...ем нема толку притисок врз него, ем Наполи нема изиграно јако дерби, ќе ги видам со појакиве екипи, а не Марсеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom