Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дава...ем нема толку притисок врз него, ем Наполи нема изиграно јако дерби, ќе ги видам со појакиве екипи, а не Марсеј.
И со Дортмунд изигра одлично, баш ја гледав, постигна и гол. Добар е, го следам, само ај да не навлегувам за него. Болни рани ми се отвораат. А Дретика едвај чека да го спомнам и да почне да ми става песни од Адел.

И со Дортмунд изигра одлично, баш ја гледав, постигна и гол. Добар е, го следам, само ај да не навлегувам за него. Болни рани ми се отвораат. А Дретика едвај чека да го спомнам и да почне да ми става песни од Адел.

i know that feel bro:place:

Факинг Дрвогуин 3 гола во ЛШ со Наполи толку немаше во 7 сезони во Реал :pos:

За подобар сум го сметал и сеуште мислам дека е подобар од Бензема. Само Французинот секогаш повеќе беше форсиран.

За подобар сум го сметал и сеуште мислам дека е подобар од Бензема. Само Французинот секогаш повеќе беше форсиран.

Сакав да кажам дека Игуаин беше доместик страјкер претежно головите ги даваше во Примера иако имаше солиден број на натпревари во ЛШ дебитираше со гол кога игравме против Милан во група во првата сезона на Мурињо. Што е премногу малку за играч од негов калибар.

А за Негредо шо постигна хетрик никој не кажа :pos:

Албиол не им даде на браќата Ајев да мрднат.

Робен го пропушти мечот со Плзен поради мала повреда. Снајдер исто така го пропушти натпреварот во Данска против Копенхаген.

1455200_615968965126173_1554539361_n.jpg

Далеку е треба уште многу фурни леб да јади за да го стаса :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom