Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дај боже да примиме гол, сестра ти у пичка да ја ебам Бензема..

ахаххахахахХАХХАХАХАХХАХААААААААААААААААХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААа ШО ПРОМАИ ЛЕЛЕЛЛЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА

Незнам на што повеќе да се смеам, дали ова на Видал или на Дијамантското момче:pos:

Дај бе нека се крени публиката во Мадрид, укурац нека фати бензема јас незнам кој му кур

1385896_684618758228421_1569087585_n.jpg

(еднакво е ама авторот на сликава не знаел :D )

Шукур ајде цицачи кажете сеа нешто лошо ајде одма

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Најглуп играч од кога памтам за Реал што играл некогаш.... толку да не се замара и да промашува 100000% шанса за гол незнам... да ти ебам телето глупо!

У моево 14-15 годишно пратење на Реал не памтам дека сме играле покилави и посрање од ова сезонава.

Со Капело не игравме атрактивно, ама се знаеше што се игра, имаше концепција. Со Шустер игравме топло-ладно но и таму имаше некој ред. Со факинг Луксембурго имаше поголема организација од ова, човекот идеше all in у напад, примавме 3 но дававме 5 гола.

Е, со Пелегрини имаше хаос во играта, не се знаеше што се игра, кој каде што, но и тогаш барем имаше позитивни страни и дававме лесно голови.

Мислев дека полошо од таа сезона не може, али еве. Не знам, ова е мизерија, ваква ужасна и деорганизирана игра те демотивира да гледаш фудбал. Ми се присра.

Вака ни Бејл ќе се адаптира, ни Модриќ ќе може да ни биде нов лидер, а и секој друг играч не може да си го даде максимумот. Ќе се трпи ова се додека носи победи. А или ќе гураме вака килаво до крај или ќе дојде некој и ќе не тресне од земја. Хаос!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom