Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИГРАЧИШТЕ!Марсело бе дете бе...абе недозволиво е ова на ваква утакмица! Обратите пажња при првиот гол, пред пасот за Касерес по десно. Марсело СПИЕ, буквално спие. Ми падна случајно у очи, и си викам гледај го се изгуби и бш од таја акција падна голот.
Иначе еве ви еден .!. за свите што мрсевте за ИљараИГРАЧИШТЕ!

Јас па баш во истата акција го пцуев Кедира. Погледни го како појде да го прати Погба(уште на 40тина метри од нашиот гол) и како да му скурчи на пола пат и го остави) и во тој момент почнав да пцујам по него и таа нафрлена отиде на неговата глава и падна голот. Пичку матер. Ајде ваљда ги имаме второ.
Реал има најлоша одбрана у историја на фудбал, мене не ми е јасно Арбелоа и Пепе што улога имаат у тимов? Бензема е теле, овие двајца се ништо. Застанале двајцата пред гол и го гледаат Касиљас на земја, изгледа мислеа Љоренте со топка у гол ќе влага. Посрање игра од ова вечер на Реал немам видено оваа сезона, нека се молат со Барса само петарда да не пукне. Малце пресинг и поагресивна игра и тотално се губат, асално подавање не можат да направат, за акција да не ни помислуваме. И нека влага Бејл второ, без врска е и Ди Марија вечерва. А и судијава за курац не го бива.
Kako тоа без врска бил Ди Марија не ми е јасноРеал има најлоша одбрана у историја на фудбал, мене не ми е јасно Арбелоа и Пепе што улога имаат у тимов? Бензема е теле, овие двајца се ништо. Застанале двајцата пред гол и го гледаат Касиљас на земја, изгледа мислеа Љоренте со топка у гол ќе влага. Посрање игра од ова вечер на Реал немам видено оваа сезона, нека се молат со Барса само петарда да не пукне. Малце пресинг и поагресивна игра и тотално се губат, асално подавање не можат да направат, за акција да не ни помислуваме. И нека влага Бејл второ, без врска е и Ди Марија вечерва. А и судијава за курац не го бива.
Kako тоа без врска бил Ди Марија не ми е јасно
1000 топки одзеде и плус асистенција имаше за голот, топ си е Марија само вака нека продолжи
Не сериозно, Бензема ја чепна барем еднаш топката?