Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
За 1000че од aliexpress .. За тие пари предобар е. :)

Повеке инфо ако сакаш со која картица го купи дресов, колку време се чека додека стигне и ти стига на домашна адреса ? фала.

Ја погледнав aliexpress странава и изгледа интресно. На кој принцип работат ? Не ми се верува да имаат до толку од се и сешто фејк.
Значи "оригинали за дупло поефтина цена нудат.
Интересна работа.

Ја погледнав aliexpress странава и изгледа интресно. На кој принцип работат ? Не ми се верува да имаат до толку од се и сешто фејк.
Значи "оригинали за дупло поефтина цена нудат.
Интересна работа.
правени се дресовите од кинези без платени даноци, придонеси и ете ја цената :D ама квалитетот на овие дресови е стварно на високо ниво.

правени се дресовите од кинези без платени даноци, придонеси и ете ја цената :D ама квалитетот на овие дресови е стварно на високо ниво.

ЗНАЕВ дека ти ќе ме цитираш (а и мислев да те тагнам за прашањето) :D

Не само за дресовите и за други работи истово ми е интересно.
Приметив дека има многу малку книги и филмови (а сепак има)а многу повеќе има предмети.
Ај за предметиве најверојатно ги прават тоа е во ред, ама книгиве не е дека и кинези и ги прават ? :D

ЗНАЕВ дека ти ќе ме цитираш (а и мислев да те тагнам за прашањето) :D

Не само за дресовите и за други работи истово ми е интересно.
Приметив дека има многу малку книги и филмови (а сепак има)а многу повеќе има предмети.
Ај за предметиве најверојатно ги прават тоа е во ред, ама книгиве не е дека и кинези и ги прават ? :D
реално ако книгата е со меки корици онакви лесни и од хартија страниците ко за вц, толку и и е вредноста, 5-6 долари максимум, паод каков автор сака нека е, сега во Матица што ги шиткаат над 1000 ваквиве книги тоа е друго. Ама тврди корици и квалитет хартија, од 100 долари нагоре :)

алиекспрес е нешто како амазон, ибеј, ама помало и позатуцано. Еве како што гледам, дресовиве се со Најки и Адидас амблеми ама на сликите на сајтот ги нема амблемите, да не испадне дека шитка нивна роба без одобрение (читај процент) Затоа и му го блокираа пејпалот нонстоп на оној од бангкокџерси и цело време само ја пререгистрираше фирмата :D а толку е и вредноста на дресовите само мора пари да се прават.

сигурна сум дека продавачов знае англиски колку и дете од прво одделение зошто е од Кина, Малезија, Тајланд, овие три земји се увек, милијарда посто :D

Повеке инфо ако сакаш со која картица го купи дресов, колку време се чека додека стигне и ти стига на домашна адреса ? фала.

Visa Electron од НЛБ Тутунска, за нешто повеќе од 2 недели ми стигна.. :)
--- надополнето: 16 септември 2013 во 21:16 ---
5636eca7-c6b5-3353-8848-c3b07c67831a

e39cdc68-45b1-3649-9fc6-7c522469f5c8

c37c6d37-ef3e-3441-950b-335620af69a8

Неразделни се овие двајца, само уште да се уиграат како што треба.. Али ова опремава што ја носат на нив е... :drk::drk::drk::drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom