Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Isco: "Es importante no obsesionarse con la Champions"
Смарт кид. (y)

Него сега разгледувајќи на сајтон од Марка гледам дека Брума играл за Галатасарај, незгодно е детево, ќе треба да припазуваат на него доколку игра.
Снајдер да биди затворен, а одбранбените да имаат свој ден, амин.

Би сакал убедлива победа бидејќи премногу се кренати турцине, да запали дуото Роналдо-Бејл ќе видат тие убаво. :sneaky:

Навивачите со Пепе стигнаа и до официјалната страна на Реал Мадрид.

Клик (y)

Се кладам дека дечково со сивата мајца што стои до Пепе е убедливо негов најголем фан во светот. Порано имаше еден одличен блог за Реал, постариве на форумот сигурно го памтат. :D

Се кладам дека дечково со сивата мајца што стои до Пепе е убедливо негов најголем фан во светот. Порано имаше еден одличен блог за Реал, постариве на форумот сигурно го памтат. :D
дарко 100спорт да не е?

Дарко100%Реал? :D

Истиот проблем со реализација т.е со шпицот напред еве го и во младинциве до 19 години .. бтв Бабунски не е ли повикан за во ЛШ до 19 години ? Знам дека лани им беше најдобар стрелец...а на резултати е измешан составов не се тие играчи.

A group of Real Madrid fans from Macedonia travelled to Istanbul to meet their idol, central defender Pepe.

Идол им бил Пепе:cuc: Ако не се поранешни боксери овие тогаш останува мистериа случајов

Мене од овие на сликата ни еден не ми личи на македонец.

Иначе и на RMCF_Vide, исто така му е идол Пепе, тулето му се дига кога ќе го баци амблемот.

A group of Real Madrid fans from Macedonia travelled to Istanbul to meet their idol, central defender Pepe.

Идол им бил Пепе:cuc: Ако не се поранешни боксери овие тогаш останува мистериа случајов
А шо биле оние на кој идол им е Меси? Хобити?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom