Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 1000че од aliexpress .. За тие пари предобар е.![]()
Прегледај го приврзокот 72516Прегледај го приврзокот 72517
За 1000че од aliexpress .. За тие пари предобар е.![]()
правени се дресовите од кинези без платени даноци, придонеси и ете ја ценатаЈа погледнав aliexpress странава и изгледа интресно. На кој принцип работат ? Не ми се верува да имаат до толку од се и сешто фејк.
Значи "оригинали за дупло поефтина цена нудат.
Интересна работа.
правени се дресовите од кинези без платени даноци, придонеси и ете ја ценатаама квалитетот на овие дресови е стварно на високо ниво.
реално ако книгата е со меки корици онакви лесни и од хартија страниците ко за вц, толку и и е вредноста, 5-6 долари максимум, паод каков автор сака нека е, сега во Матица што ги шиткаат над 1000 ваквиве книги тоа е друго. Ама тврди корици и квалитет хартија, од 100 долари нагореЗНАЕВ дека ти ќе ме цитираш (а и мислев да те тагнам за прашањето)
Не само за дресовите и за други работи истово ми е интересно.
Приметив дека има многу малку книги и филмови (а сепак има)а многу повеќе има предмети.
Ај за предметиве најверојатно ги прават тоа е во ред, ама книгиве не е дека и кинези и ги прават ?![]()
Повеке инфо ако сакаш со која картица го купи дресов, колку време се чека додека стигне и ти стига на домашна адреса ? фала.
Што му е на коленициве бе ? Да не паднал од точак ?![]()
--- надополнето: 16 септември 2013 во 21:16 ---
![]()