Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си?

Да, тој и Озил се квалитетни играчи за ротација кои ќе добиваат минутажа секоја утакмица. Доаѓањето на Бејл нема да влијае врз останувањето на Ди Марија во Реал. За догодина се си бива.

Као демек шпански мајчин јазик ни е...

повеќето од луѓето што се нонстоп во фанклубов разбираат барем малку шпански,за други падобранци и параглајдери незнам....

Боатенг од Милан преминува денес во Шалке..
Многу веројатно е дека Кака ќе се врати во Милан...

Вистина е дека трансфер периодот завршува во понеделник бидејќи 31 се паѓа во сабота? Ако е така, сигурно ќе чека другарчето еврејско дотогаш.

Sent from my Xperia P using Tapatalk 2

Вака не сме се заебале одамна...

Bale elo kotamari so gia para no Real

m1mx5dca50e4_sqr256.jpg

Estia mucha mucjaki po no Bale. Real magursta 100 milo no oferta. Somo nahu na polan so Villas Boas u Anceloti go sekuna no doalos. Bale sezon una oferta moli pa zosuk su kilona zde 80 milo, pero no oferta est Madrid ore Cristiano Ronaldo.

Al ihmedina ola kuro zem Bale sezon sucessina el maga. Pero Real Madrid eslina Anceloti 100 milo no oferta. Les maxima elore 50 milo. :( :( :( :(

Но пара, а ?
Јас само тоа "разбрав" од целиот текст :D

слабо нешто comunicado official.
Totenham 4 ламели официјализираше а од нашиов ништо...
Ја тенчат работата нешто пак леваците...Недела време веќе најавуваат утре ќе биде официјално,утре утре...ништо и од утре :D

Преку кур од тој бејл и незнам како не ви се здосади само за него да пишувате. д дил ис дан, така да уживајте.

Преку кур од тој бејл и незнам како не ви се здосади само за него да пишувате. д дил ис дан, така да уживајте.

не за друго да знам дали да си купувам карта за со Велс... :D

повеќето од луѓето што се нонстоп во фанклубов разбираат барем малку шпански,за други падобранци и параглајдери незнам....

хахахах

Море дрво, да е текстот на англиски така и така. А ако сакаш да ни демонстрираш дека знаеш шпански (голем кур) тоа си е твое.

Колку за муабетот, имам дипломирано англиска филологија, знам германски, француски и шведски. Ама знам дека нема смисла да пуштам тука некој шведски текст без бар да објаснам што и како пишува во него. Значи гледам тоа што ке го напишам да го разберат сите, пошто сме тука да си споделуваме информации околу нашиот омилен клуб.

Муабетот е да се разбираме, и ако најдеш некој интересен текст да преведеш бар накратко за што се работи.

Инаку мојот текст за Бејл беше чиста заебанција колку да осетите како е кога ништо нема да разбереш од некој навидум интересен текст :)

Нема врска, продолжете со муабетот. На шпански ама :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom