Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
За утре ќе имаме 3 одлични вести , првата е дека ќе сме во лесна група според мене ( бидејќи на хартија сме појаки од сите ) , втората е дека Роналдо ќе е избран за најдобар играч во Европа , и третата е конечно ќе се официјализира трансферот на Бејл :D

Море гаѓање. :pos:

Првата ја погодив во лесна група паднавме :)

drogba.gif

Кој нема попаметна работа имате документарец за Мурињо на спорт клуб

Вака не сме се заебале одамна...

Bale elo kotamari so gia para no Real

m1mx5dca50e4_sqr256.jpg

Estia mucha mucjaki po no Bale. Real magursta 100 milo no oferta. Somo nahu na polan so Villas Boas u Anceloti go sekuna no doalos. Bale sezon una oferta moli pa zosuk su kilona zde 80 milo, pero no oferta est Madrid ore Cristiano Ronaldo.

Al ihmedina ola kuro zem Bale sezon sucessina el maga. Pero Real Madrid eslina Anceloti 100 milo no oferta. Les maxima elore 50 milo. :( :( :( :(

Вака не сме се заебале одамна...

Bale elo kotamari so gia para no Real

m1mx5dca50e4_sqr256.jpg

Estia mucha mucjaki po no Bale. Real magursta 100 milo no oferta. Somo nahu na polan so Villas Boas u Anceloti go sekuna no doalos. Bale sezon una oferta moli pa zosuk su kilona zde 80 milo, pero no oferta est Madrid ore Cristiano Ronaldo.

Al ihmedina ola kuro zem Bale sezon sucessina el maga. Pero Real Madrid eslina Anceloti 100 milo no oferta. Les maxima elore 50 milo. :( :( :( :(
Шо е ова ?? На кој јазик е ова пишувано ?

Кака сака да иде а?

Ме мрзи да го барам постот од пред 2 месеци, кога кажав дека доколку Кака иде, тоа ќе бидат последните денови од трансфер периодот. Си налапаја пари од продажба на негови дресови, не се будали у Јуни да го продадат :D

Кака сака да иде а?

Ме мрзи да го барам постот од пред 2 месеци, кога кажав дека доколку Кака иде, тоа ќе бидат последните денови од трансфер периодот. Си налапаја пари од продажба на негови дресови, не се будали у Јуни да го продадат :D

Се то убо ами кој купува од Кака дресој ? :D

Ајде бе официјално овој Бејл...Изгледа не сте единствени што го чекаат овој трансфер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom