Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Нека се купува Фалкао додека е на попуст или нека иде Роналдо напред а Бејл во средина,со теле ЛШ,ЛаЛига не се освојува.
И поздрав до РамПеп тандемот,тек сеа на Марка видов дека играат

P.S. да не е пишан овде некој Aleksandar Karafiloski на фејсбук ? :D секој натпревар истиот коментар го гледам и на форум и на фејсбук :D

За жал играта од средината ни е очајна. Демек требаше да напаѓаме од сите страни ама испадна пак од кај Роналдо да се игра. Растојанието од средниот ред до одбраната е преголема а Кедира не може да се снајде сам и да покрива.
Касемиро и Ди Марија у второ потхитно!!
--- надополнето: 18 август 2013 во 21:57 ---
Последна ја чекам 1.
Поочајна игра од Реал немам видено доста време, вечерва е мизерија, се мислам и да ја бранам колку се несигурни во одбраната:facepalm:
И Роналдо како *ур да го боли:facepalm:

Дај боже да те бутнат после сите срања што ги изнапиша за Реал.

Се чека Варан и Пепе да се пресели на клупа.

Се чека Варан и Пепе да се пресели на клупа.

Камо среќа 2ца Варановци да имавме па и трупон Рамос да седне... мизерија ...појма нема само некои хокеарски блокови.

P.S. да не е пишан овде некој Aleksandar Karafiloski на фејсбук ? :D секој натпревар истиот коментар го гледам и на форум и на фејсбук :D
Кај ме најде бре :DОстај то туку ми ги бришат коментарине а јас вистина им кажвам нешто што тие не можат да го видат или се прават ќори :D

Арбелоа е Кока Кола за ова новово бекче демек наше дете што е. А и генерално овие новиве ‘‘засилувања‘‘ ми изгледа како повеке да го ослабеа тимот... Зошто не игра Ди Мариа?

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Еве го Ди Марија. Да ја ебам жена му на Анчелоти. Какви ботови пушта да играат, Ди Мариа на клупа

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom