Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Прво коло со Бетис, првото Ел Класико на 27ми октомври на Камп Ноу.

Карло изгледа нема намера да го пушти Игуаин да си оди од клубот

Најдобриот џокер би рекол во тимот, секогаш добра замена, свежина и пред се борец кој знаеше да го изигра класикото без нималку трема и ниедна грешка. Не знам како може еден од најголемите мадридисти да се даде за 10м, мислам ајде парите него кој е ќарот???:confused:

најголемиот труп што само назад знаеше да ја врати топката и вечниот талент кој btw наполни 26 години и кој ќе им одземаше драгоцени минути на Ицко, Хесе и Мората
според мене 10 милиони се чак и премногу за него али ај и ние еднаш да излажиме некого :P

најголемиот труп што само назад знаеше да ја врати топката и вечниот талент кој btw наполни 26 години и кој ќе им одземаше драгоцени минути на Ицко, Хесе и Мората
според мене 10 милиони се чак и премногу за него али ај и ние еднаш да излажиме некого :P

Ти цицибаните на Реал ги имаш гледано изгледа.

Дајте да направиме некако зделка... Јавете на Перез да ви го дадеме Освалдо плус +5 милиони за Игуаин и имате скара и пиење цел фан клуб на Реал од мене .. :P

Со среќа нека му е на Каљехон голем респект за него и начинот на кој ја покажуваше љубовта кон Реал,секоја чест.

kalehon bese eden od retkite koj go sakase klubot i igrase so srce.ama igrata ne e za vo Real.premnogu sebicen,i se pokaza samo na nebitni utakmici na 4 gola razlika-znaese da dade uste2 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom