Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум за кепецот да земе , ама што направи Роналдо па тој да ја земе наградата ?

Исто што и Меси лани. Топ стрелец во ЛШ.

Не дека Роналдо заслужува, било кој рандом играч од Баерн заслужува 100%, ама веќе кога одиме со тој муабет, Роналдо > Меси во ЛШ.

na golemo se zboruva za Suarez vo Real kako sto gledam po net..izgleda toj kje e 9kata :D

Исто што и Меси лани. Топ стрелец во ЛШ.

Не дека Роналдо заслужува, било кој рандом играч од Баерн заслужува 100%, ама веќе кога одиме со тој муабет, Роналдо > Меси во ЛШ.

Не одев со тој муабет :icon_mrgr:
Во секој случај во право си годинава Роналдо > Meси во ЛШ
Џабе е муабетот кога се знае дека од Баерн нема да ја земе никој, ни па од Реал.

На денешен ден пред 12 години, Зинедин Зидан е претставен како нов фудбалер на Реал Мадрид.
1012001_408502852591609_803407746_n.jpg

Не сум за кепецот да земе , ама што направи Роналдо па тој да ја земе наградата ?

Абе добро кажав ја, ама ти не си ме сфатил :) Еве ќе се цитирам: “Него у случај наградава да ја освои Меси...“
Значи сакав да кажем дека доколку Меси повторно ја добие наградава, Роналдо треба да ги бојкотира сите наредни избори од ваков карактер.
Роналдо според мене ја заслужува само заради головите, а иначе кој било од Баерн да ја земе ќе биде оправдано (освен Робен, кој да не го дадеше голот, повторно ќе беше трагичар зошто карактеристично за него себичеше и утна две 100% шанси).

Кога Тиаго ( Барса ) ни одбил понуда бе? :pos:

До кај е работата со Илара, нешто застанаа со трансферов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom