Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го носи моделот на копачките Роналдо не е се толку црно![]()
цела фамилија убава,само ова едново детенце не му е како што треба
Го носи моделот на копачките Роналдо не е се толку црно![]()
Не мислев на тоа.Бруклин мислам дека има епилепсија или така нешто,ама стварно е чудно бе татко ти да играл за Реал,цела фамилија облечена Адидас само ти ко црна овца во Нике.има дрес од Барса под блузата и тој лево
Бајдвеј стварно едново дете од Бекам има здравствени проблеми ама кријат, ја има онаа болеста што ти дава тешкотии при фокусирање, на а беше не ми текнува како беше точно...
има дрес од Барса под блузата и тој лево
Бајдвеј стварно едново дете од Бекам има здравствени проблеми ама кријат, ја има онаа болеста што ти дава тешкотии при фокусирање, на а беше не ми текнува како беше точно...
http://en.wikipedia.org/wiki/Attention_deficit_hyperactivity_disorderима дрес од Барса под блузата и тој лево
брат немој да не ги спомнат Бензема/Игуаин кај ќе бегаме тогаш
ееепа само Меси е у барса,кој има повеќе од 5 гола друг хахахбрат немој да не ги спомнат Бензема/Игуаин кај ќе бегаме тогаш![]()