Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
naslovna11.jpg

цела фамилија убава,само ова едново детенце не му е како што треба

Го носи моделот на копачките Роналдо не е се толку црно :)

има дрес од Барса под блузата и тој лево :icon_lol:

Бајдвеј стварно едново дете од Бекам има здравствени проблеми ама кријат, ја има онаа болеста што ти дава тешкотии при фокусирање, на а беше не ми текнува како беше точно...

Бајдвеј стварно едново дете од Бекам има здравствени проблеми ама кријат, ја има онаа болеста што ти дава тешкотии при фокусирање, на а беше не ми текнува како беше точно...
Не мислев на тоа.Бруклин мислам дека има епилепсија или така нешто,ама стварно е чудно бе татко ти да играл за Реал,цела фамилија облечена Адидас само ти ко црна овца во Нике.

Мислам дека дресот е од ПСЖ :D

Ваљда мислиш на аутизам

http://en.wikipedia.org/wiki/Attention_deficit_hyperactivity_disorder

Ништо ниту од мачката ниту од кучето...со најавите за доаѓање на Бејл би се покрила таа позиција на Роналдо со играч од ист профил па со тоа би можело и преместување на Роналдо во централен напаѓач со што би бил во иста ситуација како Меси и би давал повеќе голови :sneaky:

Иако го немав ова мислење до пред некое време, но почна ете да ми се врти во глава. Што ако не минеме ниту еден двомеч ? До пред некое време бев убеден дека едни мора да паднат, дали каталонците дали енглезиве, ама што ако не ? Можеби ова мислење ми се јавува како последица од двата и не толку убедливи меча на домашен терен(резултатски). Делувавме надмоќно, но осеќаме дека нешто фали. Незнам што е тоа, дали е доза на среќа, доза на маалку поголема концентрација, или пак е веќе сезонава уште од поодамна у курац замината. Океј, сите ќе речат телињата напред се криви, но не е само таму проблемот. Проблемот е некаде подлабоко.

И зошто дојде до ова? Да, се почна од "скандалозната" изјава на Крис некаде на стартот. И од тогаш па навака, речиси ништо не оди како што треба. Те глупи киксови против Гетафе, Осасуна и компанија, те дупли пораз од германцине(она на домашен беше рамно на пораз), па повреди на некој играчи, кои можеби се причина за сезонава, те глупостите на Мурињо на моменти и така натаму.

И што ќе се случи ако не минеме ниту едни ? Отказ на Мурињо, океј... се знае. Но, што после него. Е тек тогаш ќе почнат главните проблеми и огромен хаос, а титула во ЛШ ќе ја нема уште добри 3-4 години со гаранција, а стварно е жално ваква генерација да не ја достигне 10ката.
Од двата меча, со Барса сме мислам дека во поголема предност отколку со Јунајтед, веќе се научивме со овие и као што реков еднаш, во последните 1 година 3 месеци и 20 дена и неколку часа сме подобри од нив, па мислам дека и имаме поголеми шанси. Но и таа титула ќе биде залудна ако отпаднеме со Јунајтед.

Пак врти сучи, мечот на сезоната ќе е во Англија, по кој многу работи ќе се разјаснат. Манчестер покажа сила дека може да не тепа и реално поголеми им се шансите за пласман понатака. Дечкиве као што у задње време увек знаат да оплескаат коа најмалку треба, се повеќе и повеќе добивам некое гадно претчувство дека кобно ќе заврши сезонава.

Ее сеа, после се што чувме од нашиот омилен медиум Марка и Сарчита, Жозе очигледно ќе си отиде (што е најголемата грешка што може да ја направиме) и нормално следуваат нови избори. Е сега, сењор Перез сака уште еден мандат, а за да го добие нормално на листата следни се: Бејл, Суарез, Анри, Мичу, Чемберленд, Стерлинг, Мело и Паласио. И после на сите ни е јасно...

Е што после ?
Се надевам дека не сум во право целосно, ама дел од ова горе што кажав, со гаранција ќе се случи.

Јунајтед секако е побитен АМА тоа е само 1/8 финале, купот никогаш не ми бил нешто важен но доколку ги поминеме ќе ја префрлиме несигурноста на нивна страна со оглед на тоа дека 3 натпреварувања по ред во кои би биле елиминирани се веќе сериозна бројка и носи одредена завист кај ривалот, токму поради ова е и тоа како битен купот, па доколку здравје се сретниме со нив во ЛШ сигурно би зрачеле со самодоверба
и за Мурињо се согласувам со Шурикен реално тешко кој би го сменал а целиот процес да помине безболно, едноставно се работи за премногу добар тренер за нешто такво да се случи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom