Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Види сега....Рамос си заслужи два жолти...т.е.двата жолти беа оправдани.Прво прајт фаул покрај аут линија,судијава дават преднос,и после то одма прајт друг,и то користејки ѓи рацете,шо автоматски по фудбалски правила е жолт.Играњето со рака 30 секунди подоцна,се судит исто за жолт,само во доста случаеви зависит од ставот на судијата.Небитно за вечерашнава утакмица.....Рамос со само 26 години го помина на Јеро кој во Реал играше до 34 години за добиени црвени картони.Значит,не е до судиите,туку е до Рамос.Ретко кој црвен картон му бил заради стопирање на контра,играње со рака на гол линија,или груб прекршок.80% од црвените му се добиени зато шо имат краток фитиљ,лесно се запалвит,шо резултират со сценарио ко вечерашново.Некоаш то мојт да не коштат многу,шо не е на арно

Полош судија одамна ни нема судено. Не зборам за црвениот на Рамос, општо за цела утакмица

Кј го најдоа судијава бре?! Допира чиста акција на Реал, зошто играчон од Рајо остана да лега....не ми се веруе што гледам еј!!!

Не ми е јасно како тоа Мурињо сеуште се надева на лигата? ... Па мораше ли веднаш да го вади Мората, можеше да игра без играч во одбрана и да му ја даде вистинската шанса на Мората ... ако се примеше еден гол тогаш можеше да реагира :mad:

Рамос е идиот тоа е факт, ама исто така факт е дека и не заслужи црвен денеска и факт е дека судииве не третираат како сељачка екипа од трета лига а не како најдобриот светски клуб

Погледнете го ова видео... и играчот што ќе ви упадне во очи мислам дека треба да се иде ова лето. Да ослободи место.

Се глеа колку фале марсело .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Погледнете го ова видео... и играчот што ќе ви упадне во очи мислам дека треба да се иде ова лето. Да ослободи место.

Да беше само он што треба да отстапи место...

абе Модриќ едвај за 40 милиони го даде евреинот, за Бејл под 60 нема да спушта
а за бејл ни 40 не давам
него најголема желба ми е Мата и секако неопходен е еден напаѓач Фалкао/Кавани и овие двајца да се продадат во Неметали Огражден
Мата ги имавме во школата на реал ама на некој паметен не му чинеше тогаш и го е*а го продаде

Мората за некое време ќе биде најдобриот напаѓач во светот ,(ако не се здебели ко другите телиња)
Мурињо се да тибам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom