Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кејф ти е?

Ондак не квичете после, кога има ви спомнуваат некакви комплекси во врска со Меси ;)
знаеш колку ми е гајле кога некој ми спомнува за комплекси или не..битно на мене кејфот ми е направен..а дали ти мислиш за комплекси или некој друг-не ми менува многу многу ;)

Балотели:,,Јас не играв заради некои правила на ФИФА,ама ств не знам зошто Меси не играше вечерва ,, :pos:
можи е глуп,ама има смисла за хумор човекот...
милан-барса 2-0

Бог знае колку милиони давал за да му ја формулираат реченицава....

АМАН не е негов твитерот. Официјален твитер акаунт има verified знак. Кај овој со големи букви пишува PARODY!

И што кур бара Дарко Панчев по левата страна и Балотели со изјавата за Меси у темава ни ја не знам. :noze:

стварно глупо е, на толку теми за заебавање овде најдовте :icon_lol:

Вардар изгуби од ОФК Београд
србоманиве дркаат сега, да ти ебам државата, да ти ебам па уште ставија командант на УЧК Министер за одбрана дај стајте се на групава ако сте прави патриоти!!!
http://www.facebook.com/PROTIVTALATDJAFERI?fref=tck
и како капак на тоа метеори почнаа да паѓаат Русија
Ај пуст да би останал овој живот кучешки------ Ѓорѓе Балашевич

ногу вицкасти типови и паметнаковци излегоа бе...као демек прв пат некој постира нешто шо не е со групата поврзано..ептен сте .......не знам шо :D

Против Депортиво у први 11 би ги стаел и Хесе и Мората. И онака нема што да се изгуби више у Примера, а ако децава од Кастиља кои навистина вредат не добиваат шанса во вакви моменти, незнам кога би добиле. Плус ни следат доста тешки дуели, па и нека ги одмори првотимциве (барем да им беше заслужен одморот, ама ај...).

Од нула до Серхио Рамос, колку треба да си ретардиран за да го изјавиш ова (а како што пишуваат заминал на интервјуто и без согласност на клубот). :facepalm:

What about the penalty against Bayern, how are you feeling?
"Well it was bad (laugh). But other colleagues also failed penalties and there was no such repercussions for them"
...
"When Spanish team plays, I always go for them, even for Barcelona" :vozbud:

Ало шупак еден, што к*р ако и другите промашија, ти ја спука преку стадион, сите те бранеа и не ти префрлаа вина, за сеа да покажуваш со прст на Роналдо и Кака и да се смееш заради пенал, еден од промашените кои не коштаа финале???

И нека дрка на Барса ако сака, ама не мора такви ставови да дава у јавност. Нека земат пример од нив у ваквите случаеви. Не ја научија лекцијата и не!

Имаш 17 црвени картони и си играчот кој прави најмногу фаули. Земи чукни главата а не да се смееш за промашени пенали и да префрлаш вина. :tapp:

Страшно ме нервира у последно време и со постапките на терен и надвор од него. Идиот!

Варан. :cool:

554059_480096108716436_807599874_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom