Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Циганите го земаа Алба, сеа ако го земат уште и Хави Мартинез. Ќе ја комплетираат цела шпанска репрезентација...

Циганите го земаа Алба, сеа ако го земат уште и Хави Мартинез. Ќе ја комплетираат цела шпанска репрезентација...
Токму така Шпанска репрезентација...не Каталонска :pos:

Мартинез гледам утепа се од играње за шпанската репрезентација. Најсмешен испадна кога со Билбао на крајот се судрија со Роналдо, демек му изјавил јас сум светскиот шампион во фудбал а што си ти :). Просечен играч, ќе видите у тек на време.

Мартинез гледам утепа се од играње за шпанската репрезентација. Најсмешен испадна кога со Билбао на крајот се судрија со Роналдо, демек му изјавил јас сум светскиот шампион во фудбал а што си ти :). Просечен играч, ќе видите у тек на време.

Покрај Чави, Чаби и компанија фала богу дека нема да игра ама играч со голем потенцијал е. Како и да е џабе им е, ние со Давид Гета лом ќе праиме :D

Уште Албиол им фали у мозаикот...:pos:

Стадионот на Кастиља ќе биде зголемен од 2500 на 9000, мора да се даде поголема подршка во втора лига.

318722_496697017022697_1943584242_n.jpg

Сами на насамо со плавушата:cool:

Ич несакам Кастиља да ги дава играчиве, да видиме едно дерби во втора лига асално. А згора на тоа и не чини наеднаш да се позајмуваат во клубови кој претендираат излези во Европа и на крај незадоволни од нив да се, што е и нормално. Поубаво во Шпанија втора лига, за деца од 19-20 години инзвонредна е. Како создадена за нив.

6 Октомври
Барселона - Реал Мадрид
3 Март
Реал Мадрид - Барселона

Во прво коло со Валенсија аууу :)

Првото коло ќе се игра на 19-ти август на Бернабе против Валенсија.

само првово коло го ставиле пред суперкупот. :eek:

тој е чинам на 22 и 29 август, значи нема смисла ова... :cautious:

1341918325_extras_portada_0.jpg

За брзо време би требало да има comunicado oficial за Алтинтоп у Фенербахче. Двата клуба се договорени за сума од 2 милиони, само се чека платата да ја договори со турците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom