Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Циганите го земаа Алба, сеа ако го земат уште и Хави Мартинез. Ќе ја комплетираат цела шпанска репрезентација...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641
Циганите го земаа Алба, сеа ако го земат уште и Хави Мартинез. Ќе ја комплетираат цела шпанска репрезентација...
Токму така Шпанска репрезентација...не Каталонска :pos:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Мартинез гледам утепа се од играње за шпанската репрезентација. Најсмешен испадна кога со Билбао на крајот се судрија со Роналдо, демек му изјавил јас сум светскиот шампион во фудбал а што си ти :). Просечен играч, ќе видите у тек на време.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Мартинез гледам утепа се од играње за шпанската репрезентација. Најсмешен испадна кога со Билбао на крајот се судрија со Роналдо, демек му изјавил јас сум светскиот шампион во фудбал а што си ти :). Просечен играч, ќе видите у тек на време.
Покрај Чави, Чаби и компанија фала богу дека нема да игра ама играч со голем потенцијал е. Како и да е џабе им е, ние со Давид Гета лом ќе праиме :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Уште Албиол им фали у мозаикот...:pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641
Стадионот на Кастиља ќе биде зголемен од 2500 на 9000, мора да се даде поголема подршка во втора лига.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ич несакам Кастиља да ги дава играчиве, да видиме едно дерби во втора лига асално. А згора на тоа и не чини наеднаш да се позајмуваат во клубови кој претендираат излези во Европа и на крај незадоволни од нив да се, што е и нормално. Поубаво во Шпанија втора лига, за деца од 19-20 години инзвонредна е. Како создадена за нив.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
6 Октомври
Барселона - Реал Мадрид
3 Март
Реал Мадрид - Барселона

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Во прво коло со Валенсија аууу :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Првото коло ќе се игра на 19-ти август на Бернабе против Валенсија.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
само првово коло го ставиле пред суперкупот. :eek:

тој е чинам на 22 и 29 август, значи нема смисла ова... :cautious:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
само првово коло го ставиле пред суперкупот. :eek:

тој е чинам на 22 и 29 август, значи нема смисла ова... :cautious:

За брзо време би требало да има comunicado oficial за Алтинтоп у Фенербахче. Двата клуба се договорени за сума од 2 милиони, само се чека платата да ја договори со турците.

Kajgana Shop

На врв Bottom