Фан Клуб: Реал Мадрид

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Не е Кирилица алоо не е Србин, ти кажав како е Luka Modric, Ч се слуша и при изговор така и го изговараат Хрватите. Сега ние и Ч и Ќ да пишиме по наше не е грешка, но по правило имињата не се менуваат. Не ме учи мене правопис...
Лука Модриќ....... Luka ModriĆ, не Luka ModriČ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќ е транскрипцијата на македонски, остајте во други држави како ги транскрибираат и изговараат.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Тепајте со Ч бе, да ве разбери прилепчанец :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дали е Модриќ или Модрич заебете. Видете какво играчиште ке добиеме. Вака го немам чекано ни Кристијано. Едвај чекам да дојде.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Што ме нервираат ваквите видеа........на играч кој дава 15 гола у 100 и кусур настапи цело видео му ги покажуваат головите.На играч што ја диктира играта и има одличен пас и знае да ја задржи топката му ги даваат шутевите кон гол и головите......

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Што ме нервираат ваквите видеа........на играч кој дава 15 гола у 100 и кусур настапи цело видео му ги покажуваат головите.На играч што ја диктира играта и има одличен пас и знае да ја задржи топката му ги даваат шутевите кон гол и головите......
го знаеме ние тоа, не се секирај! :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
го знаеме ние тоа, не се секирај! :D
Знам дека знаете,него ги коментирам видеата.......многу ме пиздат такви видеа.Или кога ќе побарам некоја снимка од разбивач на игра или дефанзивец и ми даваат голови од корнер со глава што ги давале или некоја одбиена топка у гужва што ја бутнале во гол......

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Знам дека знаете,него ги коментирам видеата.......многу ме пиздат такви видеа.Или кога ќе побарам некоја снимка од разбивач на игра или дефанзивец и ми даваат голови од корнер со глава што ги давале или некоја одбиена топка у гужва што ја бутнале во гол......

те разбирам, затоа и мразам да глеам јутјуб видеа како „доказ“ за играчот. :)

Like a boss !!! :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=IhuqIaJk1RU

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Хофенхајм со нова понуда од 8 милиони за Хоселу. (5 милиони беа одбиени)
Хуанфран во Бетис за 1 милион. (според Ас)
Карвахал во Баер Леверкузен...
Кастиља назад во Сегунда Б наредна сезона.+ Мората во прв тим, а Хесе после европсково за млади сигурно ќе се продаде и тој, одлично игра...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Gotovo e so Modric, za brzo vreme bi trebalo da bide official.

Kajgana Shop

На врв Bottom