ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Сакате на пописот да се пишеме Мадридисти и да му побараме на Грујо 6 март да ни биде неработен ден !?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vakvi eksperti kako ovoj mozeme i nie da bideme bruki zivi e samo gluposti tropa pa i malo dete da go prasas koj ima najgolem igracki kadar ke ti rece real ednostavno pokrieni sme na site pozicii so po 2 ekstra fudbaleri a toj glumi ludilo real nemal ekipa za 2 fronta ne barselona ima xavi 2 utakmici ne im igrase kako muvi bez glavi trcaaЌелавото запнало дека Реал нема и нема и нема екипа за две натпреварувања, дека кога игра на две полиња неможе да издржи и испаѓа од едното. Не ми е јасно, ако Реал, како најспремна екипа во Европа нема екипа за на две полиња тогаш кој има? Миравци? Или вчера во неговата емисија вика што ќе се деси ако се повреди Марсело? Толку сереше, сереше стварно неможам да го разберам! Голем познавач на фудбалот е не велам не ама не смее до толку да биде проз(ѕ)ирен... Не му оди во прилог. И после тоа серење коа го видов во една ситуација Марсело како се витка спремен бев да го пукам ќелавото.![]()
Што се замарате уште со тоа сигурно сакал да каже нема Реал екипа за на два фронта мислејќи дека има екипа само за на терен а не и внатре во УЕФА+УНИЦЕФvakvi eksperti kako ovoj mozeme i nie da bideme bruki zivi e samo gluposti tropa pa i malo dete da go prasas koj ima najgolem igracki kadar ke ti rece real ednostavno pokrieni sme na site pozicii so po 2 ekstra fudbaleri a toj glumi ludilo real nemal ekipa za 2 fronta ne barselona ima xavi 2 utakmici ne im igrase kako muvi bez glavi trcaa
Да на овој ден, еден од омилените пресврти ми е тој. Фали таа измена ВДВ. А и Силви ми фали.Пред лани на овој ден ја свртевме со Севиља така ?![]()
![]()
![]()