Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Бан доживотносеа ме потсети, кај исчезна вамос реал? одамна нема пишано![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бан доживотносеа ме потсети, кај исчезна вамос реал? одамна нема пишано![]()

озбилно?Бан доживотно![]()
Не сум сигурен, ама имаше еднаш некои такви проблеми порано, незнам за сега.озбилно?
Кај виде дека некој се пали по него?Незнаев дека ако пишеш дека моментално е најдобриот напаѓач,тоа значело дека се лигавиш по него...Веќе пишав мое мислење, не дека е лош но не е толку колку што се палите по него.
Во Реал не го сакам, бидејќи видовме дека Бензема и Игуаин, кога играат како што умеат, се вистинското решение за овој Реал. Нека иде таму у Челзи.
А и освен него, муабетот за „трет шпиц“ во Реал е... шо знам, тежок. Ако дојде големо име, сигурно еден од нашиве двајца ќе замине. Ако не замине никој, ондак „чао“ за Мората, Хоселу... Според мене, ако се продолжи со анемичноста на нашиве напаѓачи, најдобро решение е некој ala Адебајор. На пример, Дрогба.![]()
. plus ja ne spustam od internet, jas sum aftentichen! tie so se ponachitani znaat drugite zapamtite deka aftentichen znachi nesto koga tebe prvo ti teknalo. pa mi tekna da ve prasam da li znaete Shpanski? Posto sakam na shpanski da go napraam kako zborat a ne na makedonski da izgleda porealno a ne ko na telma koj ce gledas film i rusive zborat amerikanski
odma znaesh deka te dupat vzdraf mozok
Ama ne e problem i da ne znaete shpanski ce napisham odozdola TITLOVI, koj gledal filmovi spusteni od internet znae za sto zboram toa ti se edni sto gi spustas od internet i se vlechat od strana vo filmov za da imash prevod samo ja prevodov ce go napisam odozdola. Sea ne e isto ako ne razbirate shpanski, i ja ne razbiram perfeto shpanski ama znam zborovi tuk tamu ipak za Real Madrid navijam i treba da znaes po nesto plus porano sum gi gledal i kasandra, esmeralda, zlobnica, zabraneta ljubov, mladi buntovnici, angeli, ruzna leti, Rubi, nevestinski prevez, prijateli po noz, angeli, mladi buntovnici i red drugi da ne sakas ce naucis. Ne deka sum rasist sum gledal i hrvatski se ce biti dobro, ponos ratkajevi, dolina sunca, zakon ljubavi, zauvlek zaljubljeni, mjesoviti brak, izdaja a osobeno ljubav u zaledja (ljubov vo ofsajd). E ovoj posledniov beshe zhiva komedija
Bese so fudbal demek ofsajd ama vrska nemase so fudbal... so toj glaven eden namurten shto sedi u zatemneta prostorija nonstop shto glumi u sekoj film nesto menagjer se praese gazda na lokal isto bese praese crni biznisi. Mu obeti na fudbaler ce go prodade u stranski klub so go vide od bilten go izlaza, a ovoj fudbalerov mesto da go slusa tatko mu na ovoj mu poveruva, a tatko mu bivs fudbaler i trener demek ama pak bese tutulebale site go motaa kako sakaa, a zena mu Goca Goca mu se ebeshe so toj namurteniot
Abe haos beshe pojce spletki ebenja i kurvalok imase nego li fudbal fudbal vo ofsajd drapaj si madinja
Ama pak dobro na kraj izgleda u Mancester zavrsi ovja (ne se secaam bas neka me popravi nekoj) i ovja namurteniov umre ama doniral u humanitarni akcii pak dobar coek ispadna samo ete malce pernat vo mozokot takov apash.
da i kazese menderes od pocetok deka e zenet nemase tolku da se gnjavat ama ajde da ne odime vo oftopik sto vikaat nekoi po forumive znaci prasanjeto mie dali znaete spanski barem kolku tolku da razberete po nesto da mozam da go napraam stripot?Без зборови ми остави....MERGETIME]
gledam ste se razbobotele za Falkao i vamu ja gledav so stripovi za fudbal temata mi tekna edna ideja da napraam ja nesto u moj stil u paint sto mislam so falkao kako sto dali treba da dojde dali da se prodade nekoj i taka natamuzosto vikaat 1 slika 1000 zborovi plus ako ima tekst preracunajte a ne da praeme drzh ne drzh ti rekov mi reche muabeti ko vas, ja so edna slika ce ve pobijam sve muabetive i ce vikate
. plus ja ne spustam od internet, jas sum aftentichen! tie so se ponachitani znaat drugite zapamtite deka aftentichen znachi nesto koga tebe prvo ti teknalo. pa mi tekna da ve prasam da li znaete Shpanski? Posto sakam na shpanski da go napraam kako zborat a ne na makedonski da izgleda porealno a ne ko na telma koj ce gledas film i rusive zborat amerikanski
odma znaesh deka te dupat vzdraf mozok
Ama ne e problem i da ne znaete shpanski ce napisham odozdola TITLOVI, koj gledal filmovi spusteni od internet znae za sto zboram toa ti se edni sto gi spustas od internet i se vlechat od strana vo filmov za da imash prevod samo ja prevodov ce go napisam odozdola. Sea ne e isto ako ne razbirate shpanski, i ja ne razbiram perfeto shpanski ama znam zborovi tuk tamu ipak za Real Madrid navijam i treba da znaes po nesto plus porano sum gi gledal i kasandra, esmeralda, zlobnica, zabraneta ljubov, mladi buntovnici, angeli, ruzna leti, Rubi, nevestinski prevez, prijateli po noz, angeli, mladi buntovnici i red drugi da ne sakas ce naucis. Ne deka sum rasist sum gledal i hrvatski se ce biti dobro, ponos ratkajevi, dolina sunca, zakon ljubavi, zauvlek zaljubljeni, mjesoviti brak, izdaja a osobeno ljubav u zaledja (ljubov vo ofsajd). E ovoj posledniov beshe zhiva komedija
Bese so fudbal demek ofsajd ama vrska nemase so fudbal... so toj glaven eden namurten shto sedi u zatemneta prostorija nonstop shto glumi u sekoj film nesto menagjer se praese gazda na lokal isto bese praese crni biznisi. Mu obeti na fudbaler ce go prodade u stranski klub so go vide od bilten go izlaza, a ovoj fudbalerov mesto da go slusa tatko mu na ovoj mu poveruva, a tatko mu bivs fudbaler i trener demek ama pak bese tutulebale site go motaa kako sakaa, a zena mu Goca Goca mu se ebeshe so toj namurteniot
Abe haos beshe pojce spletki ebenja i kurvalok imase nego li fudbal fudbal vo ofsajd drapaj si madinja
Ama pak dobro na kraj izgleda u Mancester zavrsi ovja (ne se secaam bas neka me popravi nekoj) i ovja namurteniov umre ama doniral u humanitarni akcii pak dobar coek ispadna samo ete malce pernat vo mozokot takov apash.
sea vishe ne gledam sfativ gluposti kolku bile ete burhan i sherezad so onur gi gledav, polat i ezel od turskive, a sea samo lejla i menderes ponekogas ama ne mozham se nerviram mnogu so djihan psihopatotda i kazese menderes od pocetok deka e zenet nemase tolku da se gnjavat ama ajde da ne odime vo oftopik sto vikaat nekoi po forumive znaci prasanjeto mie dali znaete spanski barem kolku tolku da razberete po nesto da mozam da go napraam stripot?
!!!Го прочита цел ? јас само лајк му стегнав без да го читам .со што почна постов, со што заврши![]()