Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Ако е така и Гонзало и преценет според мене,изигра една сезона многу добра,дае 20-30 гола,и од тогаш го влече дебелиот гз натаму наваму.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Зашто го измени муабетот ? Ако си решил да ме цитираш, цитирај ме за она кое го напишав, што тропаш ?Ако е така и Гонзало и преценет според мене,изигра една сезона многу добра,дае 20-30 гола,и од тогаш го влече дебелиот гз натаму наваму.![]()

Две сезони газеше у Порто, просекот му беше блиску до гол по натпревар. Сега втора сезона како гази у Атлетико, значи на крај испаднаа четириЗашто го измени муабетот ? Ако си решил да ме цитираш, цитирај ме за она кое го напишав, што тропаш ?
Не му е прва, но не му е ни четврта или петта![]()

А кој го бараше тоа од тебе да правиш споредби ? Кажав свое мислење за Фалкао ако имаш нешто да кажеш во врска со него, повели, во спротива не тропај.Не цитирам глупости!
А и ти напраив споредба,не го изменив муабетот.
Добро, Порто не е некое мерило, а тамо и Хулк можам да кажам дека беше на речиси исто ниво како и Фалкао што значи можеби и си пречеле еден на друг за некој да дојде до поголем израз.Еве тоа испадна Фалкао, дојде до израз кога нема конкуренција. Свака му част значи, ме воодушевува премногу, сите голови му се одлични, као што викаш и лева и десна и со глава знае. Али ете сметам дека за година две овој играч ќе се изгуби, дали поради лош трансвер, дали поради повреда или незнам поради која причина, сметам дека ќе влезе во онаа категорија од "Заборавени играчи".Две сезони газеше у Порто, просекот му беше блиску до гол по натпревар. Сега втора сезона како гази у Атлетико, значи на крај испаднаа четири
Ама океј, тоа си е твое мислење. Според мене, моментално нема покомплетен напаѓач од Фалкао. Лева, десна, глава...нема позиција од која неможе да даде гол. Само можеш да посакаш таков напаѓач.![]()
Ако идеме според твојата теорија,тука спаѓа и Кака,и Роналињо,и Ацо Стојков...А кој го бараше тоа од тебе да правиш споредби ? Кажав свое мислење за Фалкао ако имаш нешто да кажеш во врска со него, повели, во спротива не тропај.
Добро, Порто не е некое мерило, а тамо и Хулк можам да кажам дека беше на речиси исто ниво како и Фалкао. Свака му част значи, ме воодушевува премногу, сите голови му се одлични, као што викаш и лева и десна и со глава знае. Али ете сметам дека за година две овој играч ќе се изгуби, дали поради лош трансвер, дали поради повреда или незнам поради која причина, сметам дека ќе влезе во онаа категорија од "Заборавени играчи".
Има уште милион други покрај Роналдо и Меси кој играат константно добро во своите клубови, да не ги набројувам. Сакам да ти кажам дека Фалкао е преценет. Еве баш сега кога играше против Реал, се трудев да го пратам дали нешто ќе успее да направи, покрај Пепе и Рамос, кој годинава направија голем број киксови. Не успеа ниту да се состави со топката, е не па да направи нешто посериозно.Ако идеме според твојата теорија,тука спаѓа и Кака,и Роналињо,и Ацо Стојков...
Само најдобрите ја задржуваат формата и константоста,а тоа се Кристијано и Меси...
Другите го достугнивааат врвот на кариерата и после спласнуваат,незнаат како да ја одржат истата таа форма,а енос ќе се види со Фаалако тоа,кога ќе смени клуб,а погоре една реченица ти спомнав кои се тие играчи што се константно на највисоко ниво задњиве 5 сезони.
Незнам ти што очекуваше од Фалкао,кога играше против Реал,да иде да земе топка од Куртоа и со магија да ги помине сите играчи на Реал,и да даде гол?Има уште милион други покрај Роналдо и Меси кој играат константно добро во своите клубови, да не ги набројувам. Сакам да ти кажам дека Фалкао е преценет. Еве баш сега кога играше против Реал, се трудев да го пратам дали нешто ќе успее да направи, покрај Пепе и Рамос, кој годинава направија голем број киксови. Не успеа ниту да се состави со топката, е не па да направи нешто посериозно.
Еве во наредниов период ги очекува натпревар со Барса, на кој исто така ќе може да се види дали е доволно добар за да парира на ривалите и е толку моќен како што го замислуваме.
Falcao > Benzema + Higuain + Ronaldo

Falcao > Benzema + Higuain + Ronaldo