Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само со првиве 2ца моментално, третиов е далеку над сите.

Кој го посакувате за противник во ЛШ? Јас јунајтед незнам зошто :icon_lol:

Од мој аспект не си свесен ни јас колку сакам јунајтед да ви се падни,поради тоа што редно е на гејчестерските фанови да му се прикаже саламна игра и да се спуштат на земја и да видиме ферги дали ќе плачи од божем неговиот ''наследник''.

И ти самиот не го сакаш Реал, туку ае коментарче плус ќе си имаш а и секако да ги заплашиш малце ...:tapp:

Да не дискутирам тука, ке испадне провокација, ама неколку екипи покажаат дека Реал не е непобедлив. Си имаат и они слаби страни, како што е дефанзивата кај нас.
Страв ме фаќа од нашиот тренер кој понекогаш добива фикс идеи, и прави луди измени.

Ако дојде Фалкао тоа ќе биде најдобро нешто што му се случило на Реал после долго време.

Веќе пишав мое мислење, не дека е лош но не е толку колку што се палите по него.

Во Реал не го сакам, бидејќи видовме дека Бензема и Игуаин, кога играат како што умеат, се вистинското решение за овој Реал. Нека иде таму у Челзи. :D

А и освен него, муабетот за „трет шпиц“ во Реал е... шо знам, тежок. Ако дојде големо име, сигурно еден од нашиве двајца ќе замине. Ако не замине никој, ондак „чао“ за Мората, Хоселу... Според мене, ако се продолжи со анемичноста на нашиве напаѓачи, најдобро решение е некој ala Адебајор. На пример, Дрогба. :pipi:

Вие уште мислите дека Бензема е играч кој може да го носи Реал ? :eek:

Да го поставеше прашањево лани.. че ти одговорев Да...али пошо сеа се тапа буквално сите....само Крало мојт да ја опрајт :)

ЗНачит и Меси да е во екипава моментално,се знајт кој ќе е единствен шо ќе го носит Реал - Роналдо.Дури играт тој во некоја екипа,не барајте втор лидер,или полу лидер во истата.А дека Бензема е подобар фудбалер од Игуаин,несомнено....

Timmy од Саут Парк има подобра контрола на топката од Бензема.

Да барам од минатите теми кога сите го хејтавте Бензема, а јас и вамос реал го бранавме ? :sneaky:
Ме потсеќа на сезоната 2010/2011 кога првата полусезона беше катастрофа и во втората се распука. Има време за да се врати во форма, ионака Мурињо му спреми припрема за втората полусезона.

сеа ме потсети, кај исчезна вамос реал? одамна нема пишано :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom