Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Албиол солидно. Асистираше за голот. Ете некој пиша погоре зошто игра, еве зошто.

Другите просечно за своите можности. До крај можат да си кулираат. Лесни 3 бодови.

Гета. :icon_mrgr:

Рутинирано, може да се посветиме сега целосно на Derby d'Italia.

Гетта коначно постиго гол:D
Него може ли овие 2-3 минути што си оди Мурињо да ми ги пушти на мене да ги одседам,ебате незахфалниот ебате,незнае како е на стрим да гледаш утакмица:P

Ногу млитава игра на Реал..со таква игра не го тепаме Дормунд

Браво за Есиен.
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 01:14 ---
Брачедот на Ангеле :icon_mrgr:

60603_550530911639900_1143630731_n.jpg

текстот е очаен со очајни грешки... значи некои стварно не добија вистинска шанса како Мата,Борха Валеро... ова се врвни играчи но кога прочитам за камбијасо,солдадо па раул споменат дека не добиле шанси... катастрофа !!! искрено зажалив шо одвоив 5 мин за текст на некои деца шо од пред 5 години го гледаат реал :tapp:

текстот е очаен со очајни грешки... значи некои стварно не добија вистинска шанса како Мата,Борха Валеро... ова се врвни играчи но кога прочитам за камбијасо,солдадо па раул споменат дека не добиле шанси... катастрофа !!! искрено зажалив шо одвоив 5 мин за текст на некои деца шо од пред 5 години го гледаат реал :tapp:
Само овие не добија вистинска шанса, а другиве ја имале, а не ја искористиле ?
Не ме заебавај брат... :)

И зашо така го потценуваш Солдадо ? Не е океј напаѓачот ?

Текстот е наместо, факт е дека имаме врвни играчи низ целиот свет, кој не успеале во Реал или пак не добиле вистинска шанса.

Кој од овие играчи што ги имаме сакате да ги замените со Мата, Валеро, Гарсија, Родриго, Хуанфран, Негредо...
Со што се подобри овие од она што го имаме?

Или сите се попаливте по школата на Барселона па сега и Реал мора да оди на тој терк. Оние што излегле од школата секогаш биле квалитет и светска класа. Раул и Касиљас се доказ дека може да се изборат за место во Реал, меѓутоа мора да се квалитетни за нивните години и понатаму само да се надоградуваат. А не, играл во Кастиља, па автоматски е талент а Реал губи со тоа што го продава и не му дава шанса. Булшит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom