Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нешто вистина.
Шо е најинтересно има помал процент на реализација од Игуаин, у екипа дека целата филозофија е набаци топка накај Фалкао, он знае шо да прави со неа.Игра со глава, нафрлени топки, создавање шанса за гол, шут од далечина....тој е ’’деветката’’ шо ни треба. Иначе ако дојде еден од Хиго и Бензема ке си оди 100%
Кавани > Љоренте > Фалкао.
Моментално најпреценетиот играч!!!
there, I said again!![]()
Зошто најпреценет? Па еве 3 године по ред гази, значи не е една сезона па ајде преценет. И моментално можем слободно да кажем, најкомплетниот напаѓач у свет. Лева, десна, глава, дриблинг...
Абе лично за мене ви викам, воопшто не го сакам! Секој си има играч шо не му е по ќејф и шо смета дека е послаб од тоа шо го прават.
Мене ми е исто ко со Кун, и перформансите кои ги пружа и шпекулациите за негово доаѓање. И малку е преголема прашина дигнато за него.
Не дека би го одбил, но не го сакам примарно. И тоа не за да жртвуваме еден од Бензема и Игуаин, треба да им се даде шанса уште 1 сезона барем, особено на Бензема.
Абе лично за мене ви викам, воопшто не го сакам! Секој си има играч шо не му е по ќејф и шо смета дека е послаб од тоа шо го прават.
Мене ми е исто ко со Кун, и перформансите кои ги пружа и шпекулациите за негово доаѓање. И малку е преголема прашина дигнато за него.
Не дека би го одбил, но не го сакам примарно. И тоа не за да жртвуваме еден од Бензема и Игуаин, треба да им се даде шанса уште 1 сезона барем, особено на Бензема.