Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Abe cim se spekulirase na nekolku pati znaci ima nesto
lele kolku sakam da go vidam Radamel kaj nas, sekoja utakmica petardi ke pukaat

Ај роналдо шпиц кака позади неги марика и каљехон по страните чаби и модрич позадина

Sent from my iPad3 using Tapatalk

Има нешто вистина.

http://www.cope.es/detalle/Operacion-Falcao.html
Oва е една од најрелевантните страни кога станува збор за мадридски клубови. Tука е наведено дека случајот со Агуеро и овој со Фалкао се многу различни, и дека е многу веројатно на крајот Фалкао да заврши во Реал.

Игра со глава, нафрлени топки, создавање шанса за гол, шут од далечина....тој е ’’деветката’’ шо ни треба. Иначе ако дојде еден од Хиго и Бензема ке си оди 100%

Игра со глава, нафрлени топки, создавање шанса за гол, шут од далечина....тој е ’’деветката’’ шо ни треба. Иначе ако дојде еден од Хиго и Бензема ке си оди 100%
Шо е најинтересно има помал процент на реализација од Игуаин, у екипа дека целата филозофија е набаци топка накај Фалкао, он знае шо да прави со неа.

Зошто најпреценет? Па еве 3 године по ред гази, значи не е една сезона па ајде преценет. И моментално можем слободно да кажем, најкомплетниот напаѓач у свет. Лева, десна, глава, дриблинг...

Зошто најпреценет? Па еве 3 године по ред гази, значи не е една сезона па ајде преценет. И моментално можем слободно да кажем, најкомплетниот напаѓач у свет. Лева, десна, глава, дриблинг...

Абе лично за мене ви викам, воопшто не го сакам! Секој си има играч шо не му е по ќејф и шо смета дека е послаб од тоа шо го прават. :)
Мене ми е исто ко со Кун, и перформансите кои ги пружа и шпекулациите за негово доаѓање. И малку е преголема прашина дигнато за него.
Не дека би го одбил, но не го сакам примарно. И тоа не за да жртвуваме еден од Бензема и Игуаин, треба да им се даде шанса уште 1 сезона барем, особено на Бензема.

Абе лично за мене ви викам, воопшто не го сакам! Секој си има играч шо не му е по ќејф и шо смета дека е послаб од тоа шо го прават. :)
Мене ми е исто ко со Кун, и перформансите кои ги пружа и шпекулациите за негово доаѓање. И малку е преголема прашина дигнато за него.
Не дека би го одбил, но не го сакам примарно. И тоа не за да жртвуваме еден од Бензема и Игуаин, треба да им се даде шанса уште 1 сезона барем, особено на Бензема.

A dude called ElNinho can't be trusted! If you know what i mean :icon_lol:

fernando+torres+happy.jpg

гледам по сликите од тренинзите Карваљо нешто..ова она..можно е лудиот да не изненади XD

Aaa vidi vaka, ako tebe licno ne ti se dopagja e edna rabota, ama da se spori deka e momentalno najdobra "devetka", nema da e fer :)

Licno i jas mnogu Kun nit go sakav, nit pa sega go sakam. Ama ovoj covek e druga kategorija. pazi so koj igra i vo Atletico i vo Kolumbija, i nema naprevar da ne postigne gol. I pogledni samo od kakvi situacii gi vadi golovite.

Vekje nekoe vreme voopsto ne se voznemiruvam na transferive na Real, ama ako go donesat detevo, ke mi napravat mene LICNO ... a se nadevam i na mnogu drugi merak.

P.S.

Llorente sporeduvaj go so Jan Kohler of Cheska , ne so detevo ;)

Aj dosta bese ve utepav so latinicava!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom