Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Llorente sporeduvaj go so Jan Kohler of Cheska , ne so detevo ;)

Aj dosta bese ve utepav so latinicava!

Шо му фали на терористот бе!? :D
Класа напаѓач е дечкото. Значи се слагам дека Кавани, Љоренте и Фалкао се моментално топ3 од напаѓачите кои не играат во „првокласни“ тимови, но за мене тука најслаб е Фалкао.

Плус неговото доаѓање у Реал би донело други верижни реакции, али ај за тоа ќе тупиме ако стварно доаѓа. :D

p.s.
У среда со Дортмунд ќе не даваат на МТВ! Ајде организирајте нешто да глеаме заедно!

^^ Фалкао послаб од Љоренте??? Ваљда не си сериозен :D

Токму за Љоренте може да се каже дека е преценет, зошто една сезона изигра како што треба и го напраеја најдобар напаѓач. Ама далеку е зад Фалкао, ДАЛЕКУ :)
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 17:22 ---

Real Madrid: Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Ronaldo, Kaká, Özil, Alonso, Essien, Modric, Higuaín.

Ваљда со тројца позади ќе игра.

^^ Фалкао послаб од Љоренте??? Ваљда не си сериозен :D

Токму за Љоренте може да се каже дека е преценет, зошто една сезона изигра како што треба и го напраеја најдобар напаѓач. Ама далеку е зад Фалкао, ДАЛЕКУ :)
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 17:22 ---

Real Madrid: Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Ronaldo, Kaká, Özil, Alonso, Essien, Modric, Higuaín.

Ваљда со тројца позади ќе игра.

Ваљда го е гледал лани Пеп, па сака и он да тестира

Ќе се угушат на средина. Озил, Модриќ па и Кака до некаде се многу слични играчи, не веруем дека прво полувреме ќе имаме којзнае каква игра.

И ете доказ дека тешко некое дете од Кастиља да фати место у прв тим. Чим против Селта, на домашен терен, при повреда на двајцата леви бекови, никој од Кастиља не добива шанса (Начо или Касадо), што очекуемо за некоја друга ситуација...

Ми ја исполни желбата рофл, уште оваа турли тава да ја видам и ќе можам да умрам слободно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom