Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
не верувајте вие..утре ќе викате од каде знаеш хахаххах :D

Вие па со Евреи фативте дилови да правите :icon_mrgr:

228867_1859745385862_6308491_n.jpg

Street Fighter :D

Појдоф Италија,немаф кирилица,а никот ми е таков,мајката да му ја ебам..па неможев да влезам на форумоф....читаф за Модриќ 25 дена....се вратив,пак нишо...Шо е мн,мн е :)

Хоселу се сретнал со челниците на Хофенхајм во Германија. Неговиот трансфер може да биде вреден осум милиони и со бај-бек опција.

-------------------Касиљас--------------------
Модриќ------Пепе----Рамос----Марсело
---------------Чаби--------Кедира------------
ДиМариа----------Озил-----------Роналдо
--------------------Игуаин-----------------------

Уште колку има до пријателскиве?
Ми здосади без фудбал, ебате летото :mad:

Начо изјавил дека му годи интересот од Бетис, но дека нема намера да ја напушти Кастиља.
Капитенот, капитенски: " Размислувам за тоа како да му се наметнам на Мурињо, а не за трансвер."
Фернандез има договор уште една година, а моментално преговара за продолжување на соработката.

Појдоф Италија,немаф кирилица,а никот ми е таков,мајката да му ја ебам..па неможев да влезам на форумоф....читаф за Модриќ 25 дена....се вратив,пак нишо...Шо е мн,мн е :)
А со Ф-то што праиме ?

Дајте игла да ги пукнам муд*та,балони ми ги напраи овој Модриќ и неговиот Тотенхем :mad:

g2207.c4a4131f4f1f5f47a4447fba30c5bc22.jpg

Не ја ставив сликава поради Модрич, туку поради она доле за Сахин. Ѕвезда бил на тренинзите, еден од најдобрите играчи таму, најдобриот играч на натпреварот меѓу Кастиља и првиот тим, во кој Сахин играше за Кастиља и победија со 5 - 1. После ова што го читам за Сахин, и после шпекулациите дека Тотенхем барале 45 милиони, а Перез давал максимум 35 милиони, според мене се потешко дека Модрич ќе дојде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom