Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Џaбе милиoни, џaбе имињa.
Не пaмтaм кoгa пoследен пaт ние сме имaле вaквa резултaтскa дoминaцијa.

Dajte pres dalu je si ide krofnickata

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Свирежите за Роналдо не се фер. Неможе се сам.

Бенитез може да почне да ги пакува куферите.

Бејл во Манчестер за 10 милиона.

Данило назад во Бразил за безпари да бере банани.

Бензема флегма цел живот. Поради необјасливи причини долги години во Реал.

Очекувајте ремонт сезонава. Продажбата на Ди Марија за мене останува еден од најглупите потези во фудбалот.

Сезоната е долга. И Барса лани беа мизерија ова време.

Позз

За бејл и 10 миљони се многу , за данило и измените на бенитез излишно е да се прај муабет

Бензема е најмалце крив, повреден два месеци башка му се дешаваат приватни срања што влијаат, нормално е да изигра под ниво, колку и да го хејтаме кога станувало збор барем за Ел Класико секогаш бил на висина на задачата.

Реал во последните 10 натпревари против Барса имаше скор 5 победи 2 реми и 3 порази и секогаш беше рамноправен противник па дури и кога беше поразен имаше одлична игра. Ама сето тоа беше така затоа што и Анчелоти и Мурињо имаа тактика против Барса, Анчелоти со неговата 4-4-2 и гушењето на средниот ред на Барса, Мурињо со неговата агресивна игра.

Бенитез вечерва, тактика нула, мотивација на играчите нула. Ми се чини дека нема изгледано ниеден натпревар на Барса сезонава и дека играше со иста тактика како и против Лас Палмас. Е против Барса така не може, мора да се приспособиш на нивната игра.

Ја имаше мојата поддршка на почетокот, добро тргна, замижавме на лошите игри и се правдавме со повредите ама ова вечерва беше очај. За клубот најдобро ќе биде да си оди уште сега не дека со некој друг ќе направиме нешто подобро сезонава. Нема поддршка од играчите, се гледа дека не се приврзани кон него, нема желба, нема жар, навивачите веќе се свртија против него.

Еве сега читам изјавил дека го изоставил Касемиро затоа што тактички сакале да играт на посед. Браво, баш против Барса најде да играш на посед заеби ти контри и останато оружје кое ни носеше резултат против Барса. (y)

видете прво сите фризури прават, сигурно им трае повеќе од тренинзите, ама тоа е кога лидер на екипа ти е модел за гаќички...

Кај да одам сега, овие од барса ме бараат...

Јас не знам ни у кој да ја барам вината.. Дали у тренерот умрен, дали у незаинтересираноста на 80 % од играчите.. Ова денеска шо се случи беше брутално. Некој мора да сноси последици.

Бензема е најмалце крив, повреден два месеци башка му се дешаваат приватни срања што влијаат, нормално е да изигра под ниво, колку и да го хејтаме кога станувало збор барем за Ел Класико секогаш бил на висина на задачата.

Sam si e kriv Karimco za privatnite sranja,nikoj drug.Jese poubavo ke izigrase 100 pati.[DOUBLEPOST=1448148267][/DOUBLEPOST]
Свирежите за Роналдо не се фер. Неможе се сам.

Бенитез може да почне да ги пакува куферите.

Бејл во Манчестер за 10 милиона.

Данило назад во Бразил за безпари да бере банани.

Бензема флегма цел живот. Поради необјасливи причини долги години во Реал.

Очекувајте ремонт сезонава. Продажбата на Ди Марија за мене останува еден од најглупите потези во фудбалот.

Сезоната е долга. И Барса лани беа мизерија ова време.

Позз

Se soglasuvam za Di Maria,plus ke te nadopolnam i za Ancelotti,covekot bese skroen za Real.

Очекувано, и таман на време за да го напудат Бенитез...цела сезона ништо не играме ама имавме среќа во дадени натпревари, а и на пријателските исто беше.
Со Карло плетевме на терен а со овој шугавиот не знаат 2 додавања да врзат. Убаво пиша некој пред да почне сезоната "ќе се вратам на форумов кога ќе си оди Бенитез"

И кој еве место Бенитез? Зидан? Збориме за сега, не за на крај на сезона.

Јас незнам шо се надевате. Само двајца тренери успеаа со толку многу ѕвезди да освојат битна титула и оп одма ги клоцнале ФК и КА. Мотиватор во клубот јок. И Рамос пичето не е то шо беше. Немаш асолен капитен, немаш асолен тренер(а голема желба ми беше Рафа оти е мајстор за тактика со страшни крила, али нешто ми практикува Форца Наполи стајл), немаш асолен стручен штаб и спортски директор, а газдата ти е само за перење пари. Го имаш кашемиро, хесе и пепе во форма јака... Ги играш Бејл, Крос и Рамос(полуфит кој сака нека вика дека е се ок) го играш бензема кој е пола взатвор ... ОТИ МОРАШ ЧЕ ТЕ ГЛЕДА ЦЕЛ СВЕТ ТУКА СЕ ПАРИТЕ.
Уше нешо. Перез се ти е... Кај гледаше мочко еден да дајш 30м за дањиљо 30 мил за курентрао... А да не дајш 24673мил за Забло.... Страшно. Арно му се прај. Поз до вгодина

Од 2008 до денес имате 3 победи против Барса. Значи не е до тренерот ве владеат без разлика кој и да е. Анчелоти губеше ,за Мурињо и да не зборам.Рафа е лесна мета па ајде удрете по него.
Прво расчистете со Перез и манекенчињата што ви ги носи од година у година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom