Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Измениве човече дали е салам крофнава

Sent from my iPhone using Tapatalk

Го извади Марсело и го стави Данило лево :cuc:[DOUBLEPOST=1448131432][/DOUBLEPOST]Еве ја прв ќе кажам. ИДИ У ПИЧКУ МАТЕР ШТО ГО УТНА ЗИЦЕРОВ!!!

Последно уредено од модератор:
Абе Роналдо бе Роналдо..
На кое дереџе падна чисти зицери да промашуваш.

Go ispusivme ubavo.Navas katastrofa vecerva,nisto ne fati,Ramos isto,ustvari site za nikade,osven Modric kolku tolku. Cestito titula na Barcelona.

И сеа, држи муабетот дека сме лузери?
Ама нема везе, ја глупости зборам.

Go ispusivme ubavo.Navas katastrofa vecerva,nisto ne fati,Ramos isto,ustvari site za nikade,osven Modric kolku tolku. Cestito titula na Barcelona.
Баш Навас фати неколку зицери, што да фати од головите кога го напаѓаат зублето и циганот 1 на 1. Пичка му матер, па првата утакмица на Мурињо коа изгубивме 5:0 кај нив у село поише желба за игра имаа.

А дали има вистина во муабетите дека играчите го бојкотираат Бенитез?
Ако е така, срам да им е. Не ради Бенитез, ради навивачите.

Баш Навас фати неколку зицери, што да фати од головите кога го напаѓаат зублето и циганот 1 на 1. Пичка му матер, па првата утакмица на Мурињо коа изгубивме 5:0 кај нив у село поише желба за игра имаа.

Ramos i Danilo najgolemi vinovnici za ova sranjevo so go gledame.

На Роналдо му е криво што ќе му биде сеа срам да објави селфи вечерва, пошто според гримасеве ми делуе ко да го боли курот колку е резултатот.
До пред една година на ваков резултат ќе плачеше, ќе тепаше, барем нешто ќе праеше. Сеа, кур му е двор му е.

zidane1200.jpg

стиже

Со вакви играчи и со ваква тимска атмосфера ни свети Зидан не ги спасува. Редно е управата и ѕвездите да си отидат. Само што се плашам дека Флорентино по негов терк и претседател си има одбрано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom