Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Икер најдобар.
Крос и Кедира никогаш повеќе да не ги видам на средина заедно, прво тоа што Кедира е бот, нема појма веќе од фудбал и е далеку од она што му треба на овај Реал, Крос нема кому да подаде. Подобро да почнеше со Иско на местото на Кедира а Хесе на местото на Роналдо. Катастрофа е играта.
Одбраната се мачи, ќе видиме дали ќе издржат до крај.

И кој кур им е на овие тепачите, особено на говното Криховијак, какво говедо еј, ни жолт не доби прво.:facepalm:

Икер најдобар.
Крос и Кедира никогаш повеќе да не ги видам на средина заедно, прво тоа што Кедира е бот, нема појма веќе од фудбал и е далеку од она што му треба на овај Реал, Крос нема кому да подаде. Подобро да почнеше со Иско на местото на Кедира а Хесе на местото на Роналдо. Катастрофа е играта.
Одбраната се мачи, ќе видиме дали ќе издржат до крај.

И кој кур им е на овие тепачите, особено на говното Криховијак, какво говедо еј, ни жолт не доби прво.:facepalm:
Брат дај бе.. и ти понекад претеруваш.
Како катастрофа е играта, а 2-0 водиме? Ко прво имавме две измени во првите 30 минути, што очекуваш? Одбраната исто, се мачела, а од четворкава, само еден е првотимец. Што очекуваше од Арбелоа - Начо - Варан. Биди малце реален, за составов што е на терен, топ сме. Само да победиме.

Брат дај бе.. и ти понекад претеруваш.
Како катастрофа е играта, а 2-0 водиме? Ко прво имавме две измени во првите 30 минути, што очекуваш? Одбраната исто, се мачела, а од четворкава, само еден е првотимец. Што очекуваше од Арбелоа - Начо - Варан. Биди малце реален, за составов што е на терен, топ сме. Само да победиме.
На Бака и компанија не им е гајле кој ни игра на нас одбрана. Реално е дека не е како што треба. Само се надевам дека третата измена ќе биде тактичка, а не принудна.

Без Рамос,Пепе,Коентрао,Марсело?

Кој курац му даде и жолт картон бе,ебати ботот ебати,а немаше ни контакт...цццццццц

Иско-Хесе ја размрдаа играта.имаме иднина со децата

Ова беше блиску, ако играта се сведе на последни 10 минути од утакмицава нерешено ќе биде премија против Атлетико. Не можеа да одат пред крај.

Тим Рокет, Џеси и Џејмс. :ROFLMAO:

@ob1 Не сум ти брат, и не претерувам. Ако сакаш можам и ја да ги носам твоите розеви наочари и се да ми биде по ќејф ама не е, ниту пак играта на Реал, ни направија милион контри бре по средината, како е тоа задоволително, по кои ебени стандарди, ова е Реал.
Јас имам разбирање за одбраната, и напротив задоволен сум од нив, ама не од средината, може многу подобро и е било многу подобро.

Тим Рокет, Џеси и Џејмс. :ROFLMAO:

@ob1 Не сум ти брат, и не претерувам. Ако сакаш можам и ја да ги носам твоите розеви наочари и се да ми биде по ќејф ама не е, ниту пак играта на Реал, ни направија милион контри бре по средината, како е тоа задоволително, по кои ебени стандарди, ова е Реал.
Јас имам разбирање за одбраната, и напротив задоволен сум од нив, ама не од средината, може многу подобро и е било многу подобро.
Не сум ти брат ми кажа бе.. :facepalm:
Офф.. терај си, немам намера со тебе да расправам за Реал искрено.
Биди си незадоволен, што да ти кажам друго. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom