Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Одегард е регистриран за ЛШ. Го добил бројот 21, и според мене ако ја решат уште на гостувањево со Шалке, би му дал 10 минути на Бернабе. Нека се кали детето :)
10945510_912559262108206_2401233123195600144_n.jpg

Одегард е регистриран за ЛШ. Го добил бројот 21, и според мене ако ја решат уште на гостувањево со Шалке, би му дал 10 минути на Бернабе. Нека се кали детето :)
10945510_912559262108206_2401233123195600144_n.jpg

Е шо се 10 минути, нема да може да ја допре топката :D

Со оглед на тоа што ако вечерва Марсело и Џејмс добијат картон, ќе паузираат против Патетико, ја сум за:
- Икер -
- Карвахал - Варан - Рамос - Начо -
- Силва - Крос - Иљара -
- Бејл - Бензема - Иско -​

Коентрао мала повреда, отсуствува утакмицава. Ако испадне како лани ќе биде супер, потребен е само за ЛШ.
Лукас Силва на клупа.
Реал Мадрид ги победил сите утакмици на кои играл Иљараменди, најверојатно ќе игра вечер од старт.
И нешто што ми беше интересено од пресот на Карло:

Benzema's electro-stimulation jacket: "It's something that we know he does once a week, but we have to look into this system further before knowing whether the rest of the players will use it."

out of this world :zver:

Не ја гледам потребата да игра Марсело, кога веќе Арбелоа е у стартни единаесе, ама ај...Па и со Кедира пак на средина :/

Ај ваљда као професионалец Марсело ќе се возджи да не напраи некоја глупост и да јаде жут. Составов изглеа катастрофа, вака објективно глеано. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom