Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
5 утакмици, од кои пола ги изигра по 10 минути скаутиве наши одлучија дека не го бива за Реал, симс леџит, да не продужувам натака.

jese-2-615x400.jpg

Лошо...

5 утакмици, од кои пола ги изигра по 10 минути скаутиве наши одлучија дека не го бива за Реал, симс леџит, да не продужувам натака.

Чим Венгер гризе веќе 2 преодни рока за него значи ќе го биде. Страшно потсеќа на Негредо и по конституција и по потезите.

Ми се чини дека истиве шо го критикувате Мората сте тие шо го критикуваат Лопез за голови примени ко овој денешниов.

Ne, ne ... :)
Ne ima i od drugite :)

Morata do sega so nisto nema dokazano deka bi trebalo da se smeta na nego vo ovaa ekipa na Real.
Ne znaci deka ne go biva, tuku deka ne go biva dovolno.

Za Jese ...kapata dole.

Некако како мува без глава иде Мората коа е со топка, има играч и лево и десно тој сака да издрибла 3ца пред него. Ало дечко, не си Роналдо. Денеска имаше бар 3 зицери на тацна наместени од Бејл и Роналдо, фалеше уште голот да не го даде. Што знам, обично велат дека за напаѓач не треба многу за да се увиди дали ќе го биде или не.

Само да не е сериозно со Хесе. Само тоа не.

CONFIRMADO por su representante (Ginés Carvajal) en @RadioEstadio: Jesé se ha roto el ligamento cruzado anterior.
Spanish journalist @jrdelamorena says the MRI has confirmed Jesé has torn his anterior cruciate ligament.
UPDATE: MRI has confirmed Jesé has torn his anterior cruciate ligament.

4-6 месеци. :place:

Ne, ne ... :)
Ne ima i od drugite :)

Morata do sega so nisto nema dokazano deka bi trebalo da se smeta na nego vo ovaa ekipa na Real.
Ne znaci deka ne go biva, tuku deka ne go biva dovolno.

Za Jese ...kapata dole.
Некако како мува без глава иде Мората коа е со топка, има играч и лево и десно тој сака да издрибла 3ца пред него. Ало дечко, не си Роналдо. Денеска имаше бар 3 зицери на тацна наместени од Бејл и Роналдо, фалеше уште голот да не го даде. Што знам, обично велат дека за напаѓач не треба многу за да се увиди дали ќе го биде или не.

Епа тоа е финтата. Очигледно Мората повеќе се снаоѓа како крило или како повлечен. Затоа не ме чуди сеа тоа што Мурињо лани го форсираше да игра на позицијата на Роналдо.

А и не може да е најдобар стрелец на младинците на Шпанија (добро сеа младинци и ова не е исто) без осет за фудбал, туку проблемот му е во психата, не може сеуште да го среди притисокот кој е врз него.

Мене играчи ко него секогаш повеќе ми се допаѓаат, затоа што се работници (читај Роналдо), отколку перверзно талентирани флегми (Бензема, Гути) кои ги мрзи да трчаат...

Чим Венгер гризе веќе 2 преодни рока за него значи ќе го биде. Страшно потсеќа на Негредо и по конституција и по потезите.

Јак кур кој го барал. Тренеро шо нема освоено титула ебани 8+ години. :D

Eве ти, не го играа овде ни Хесе, па не му требаа 1000 шанси пред гол за да погоди, таа е разликата. Овај ептен ограничен е.

Аааааа копито босанско, се да му изнаебам, умри племето да ти го ебам! Колку ми е криво не се опишува, осеќав дека ќе беше човек на одлука со Барселона. Среди се и врати се побрзо Хесе.

Огромна штета за вакви супер талентирани играчи се овие повреди.

Добриот дел, ако може да се каже дека е добар, е што ке ги има 3-те месеци од летото за рехабилитација, па ке го имате за почетокот на наредната сезона.

Јак кур кој го барал. Тренеро шо нема освоено титула ебани 8+ години. :D

Не заебавај сега за правење играчи Венгер е број еден, друга работа е што не можеше да си ги задржи и тоа не по негова вина.

Катастрофална загуба, навистина штета и покрај тоа што баш на тие позиции ги имаме најдобрите во Светов, Хесе беше џокериште. Уште не ми се верува дека го загубивме во ваков клучен дел од сезоната :place:

Хесе бе. :( Роналдо уш малце и го турка Месиевиот рекорд од 14 гола, нашиот веќе има 13 на 7 меча. Машина...

Не заебавај сега за правење играчи Венгер е број еден, друга работа е што не можеше да си ги задржи и тоа не по негова вина.

Да беше толку јак еден посран куп барем ќе освоеше, немој да ми мешаш играчиве оделе, тимој ко Виган и Бирмингам освоја купој, џонстонс пенит трофеј, овај нема, така да... него не е тука местото за муабетов.

Сакам Челзи да ни падни следно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom