Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Од спијање да те разбуди некој треба она да го погодиш. И многу пати во исти ситуации се најдува и секогаш промашува. Реално, не е за тука.

За Хесе ми е мене, ако го ебаа 6 месеци бравос. ГЛУП БОСАНАЦ!!!!
Имаш видено што се промаши Роналдо последните 2-3 месеци?

Се шпекулира со скинати вкрстени лигаменти, ебати малерот ако е така баш пред светско и кога има јака прва сезона со Реал. Да му ебам Колошинац бот цигански.
Дали стварно мислеше дека ако е се ок и игра волку како до сега, Хесе ќе добиеше шанса на светско?
Еден Мата, Виља не се викнати, за Хесе да не праиме муабет.
Иначе за Босанецот стварно сведа му ебам, на небитна утакмица у прва минута влага како ненормален. Дај Боже да не е ништо страшно оти му се еба кариерата како на Каналес.

Дали видовте Рамос ко седна на клупа го даде камерата? Ми изгледаше ко да праша шо се случи со Хесе, некој му одговори и остана во фацата ко здрвен и рече НО.

:(

Бејл .................... :drk::drk::drk:
Само ме нервира, се изморува за со Барса...

Дали видовте Рамос ко седна на клупа го даде камерата? Ми изгледаше ко да праша шо се случи со Хесе, некој му одговори и остана во фацата ко здрвен и рече НО.

:(

Не бе, тој муабет на полувреме е правен :(

.. Иљара човече.

Ај Касемиро, нема ни играно толку колку што знам. А, овој ми е како трн у око цела утакмица. Мислам, неможам да судам какви квалитети има, не поради тоа што го немам гледано и го немам следено толку Реал, туку поради тоа што се влече ко свинско црево и тоа што го праи, го праи со сила и еден добар и комплетен долг пас не даде цела утакмица.

Да играше Бензема 11-1 ќе беше!

А да не играше Рамос и на 0 ќе ги оставевме...

Му се познава на фацата на Мората дека си иде летово. Шо знам, ако му се дадеше шанса нему место Бензема може ќе имавме подобар напаѓач моментално, али Анчелоти и Зидан не се решија на такво нешто.
Најверојатно ќе го гледаме во Арсенал наредна сезона.
Е сега останува најважната утакмица за сезонава, која ќе се игра викендов. Прав тест да видиме до кај сме.

Пола Европа го бара Мората, голема грешка ќе биде ако го пуштат

Ми се чини дека истиве шо го критикувате Мората сте тие шо го критикуваат Лопез за голови примени ко овој денешниов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom