Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе слаба партија од Иско, ама не знам што плукате по него. Озил знаеше да изигра дупло послабо од ова што го изигра Иско денеска, многу брзо забраевте изгледа на утакмицете ка се влечеше по терен и делуеше како ич да не му се игра.
А за Иљара, не знам како видовте вие слаба партија од него? Одлично изигра денеска, му треба малку време и ќе видите дека вреди и тоа како за тие 30 милиони.

Тоа што не е ни десетина во поглед на визија и асистенции од Озил. Детево гледа да шутне и да даде гол а не да проигра, т.е. да направи разумна одлука. Точно дека Озил често беше неконстантен ама моментално е класа над Иско. Самото тоа што Иско нема ни една асистенција до Роналдо кажува многу.

Тоа што не е ни десетина во поглед на визија и асистенции од Озил. Детево гледа да шутне и да даде гол а не да проигра, т.е. да направи разумна одлука. Точно дека Озил често беше неконстантен ама моментално е класа над Иско. Самото тоа што Иско нема ни една асистенција до Роналдо кажува многу.

Океј де, ја не го споредив со Озил у никој случај. Има уште да јаде за да го стигне.
Ама има време, а ме нервираа коментари од типот “врска нема“ после една лоша партија. Нека пројде сезона-две, па ќе праемо муабет дали е покорисен од Озил или не.

Океј де, ја не го споредив со Озил у никој случај. Има уште да јаде за да го стигне.
Ама има време, а ме нервираа коментари од типот “врска нема“ после една лоша партија. Нека пројде сезона-две, па ќе праемо муабет дали е покорисен од Озил или не.
Според мене ќе биде и подобар од Озил ... Озил можеше да биде како Зидан ама ете според мене и тој не можеше да го стигне зидан поради тоа што не се осмелуваше да шутне нешто што иско го прави секогаш кога ќе му се укаже шанса. Ете со Жозе се играше една игра т.е главни за голови беа Роналдо и напаѓачите , сега пак секој може да даде гол со оваа никаква тактика на Анчелоти , т.е секој играч влегува во шанса е сега дали ќе ја искористи или не зависи од завршницата на играчот .
Како што кажа ТетексФан рано е за да го зборуваме уште сега дали е или не е подобар и Озил кога дојде се правеше споредба дали е подобар или не од Снајдер испадна дека е, сега истото и за Иско така да од следната сезона ќе го видиме .

Глеате ли сите дека формата е менлива ? Денеска Реал се утепа од шанси и од одлична игра, Барса едвај стигнаа до гол.

Убаво пиша еден член у Премиера темата, остајте мометална форма, тоа е Ел Класико, еден момент и тоа е тоа

1394177_799479796758905_1473727960_n.png

Иско ке бил како Озил...смешки,чист просек е момаков,нема да го биде,ах како ми фалат маестралните асистенции на Озил до Роналдо... :place:

Шо не ти е јасно кога убаво си кажуваат, Бејл со 100 мил може да си седи на клупа како игра Ангеле моментално, да се извади Ангеле само за да се стави Бејл е голема глупост.
Пошто Бензема ни е тапа единствена формација да се игра Бејл а да не се вади Ангеле би била

------------Роналдо
Бејл----------------------Ангеле

Единствен сум што од прво помисли дека Роналдо сака да каже “Извините, ама ја не остануем овде“? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom