Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно една партија како што треба, со добра и течна игра, изградени акции и без лесни шанси за противникот.
Уште Кабалеро да не беше здивен и да им акневмо петарда (минимум) ќе беше уште подобро.

Па незнам Иско шо ви згреши ама мене ме бендиса играва... сееа голманон шо му беше тро ко несалам тое друго така да.. со добра игра тргаме во најважните натпревари сезонава!

Мората дефинитивно Стартер, Хесе поголема минутажа, Бејл стартер, Марсело и Карвахал вечни стартери :D

Па ова ни телето немаше да го промаши :D

Човек на мечот голманот на Малага, вакво бранење неам видено. Си мислев ќе му ја фати и на Роналдо од пенал, не можеше да го гледа пошто ќе утнеше.:) Се гледа дека покрај што е теле Бензема носи и лоша карма и енергија, тимов ко прероден играше.:) Рамос иако немаше многу работа, ипак добри интервенции, Ди Марија (y), Роналдо што шутна све му одбранија, Мората мора да биде првотимец. После утакмицава се надевам Бензема нема да припари у прв тим.

Па ова ни телето немаше да го промаши :D

Па ни Роналдо не промаши, голманот му ја фати... а телето тешко дека некоагш ќе дојде до ваква ситуација :pos:

Иначе слаба партија од Иско, ама не знам што плукате по него. Озил знаеше да изигра дупло послабо од ова што го изигра Иско денеска, многу брзо забраевте изгледа на утакмицете ка се влечеше по терен и делуеше како ич да не му се игра.
А за Иљара, не знам како видовте вие слаба партија од него? Одлично изигра денеска, му треба малку време и ќе видите дека вреди и тоа како за тие 30 милиони.

Забележавте како Роналдо после пеналот му покажа на навивачите да не му аплаудираат заради неговата лоша партија денес ? Алал му вера. Иначе, НЕМАШЕ лоша партија Роналдо денеска, напротив, стандард неуморлива машина, единствен проблем му беше голманот како на него така и на целиот тим кој беше како под стероиди.

Забележавте како Роналдо после пеналот му покажа на навивачите да не му аплаудираат заради неговата лоша партија денес ? Алал му вера. Иначе, НЕМАШЕ лоша партија Роналдо денеска, напротив, стандард неуморлива машина, единствен проблем му беше голманот како на него така и на целиот тим кој беше како под стероиди.

Тоа е се убаво, само мене едно ме „плаши“ а сум речиси сигурен дека Босот тоа ќе го направи.
Во среда ќе стартува со Арбелоа и Бензема, Бејл нема да го пушти од прва (Ајде повреден бил нека не го пушта) И ќе изненади со уште некоја глупост.

Ако и после овој меч не сфати дека Карвахал е за у прв состав заедно со Марсело, и дека Мората се труде, го има секаде на теренот, или е стварно глуп, или му диктираат така да прави.

Марсело комотно можи крило да го игра :)

Абе седете мирни кај ќе го пуштел Мората прв тим за ЛШ , па и Карвахал пред Арбелоа мора да фура италјански стил за со јуве ќе видите Арбелоа ќе биде човекот што ќе ги рани со нафрлени топки телето и роналдо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom