Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
555085_508533285894962_869375293_n.jpg

Малце тролање :)

Имаше негде статија дека Икер ќе игра во ЛШ и Копа а Лопез во Ла Лига. Првичната моја реакција беше :pos:, али после прочитав дека Карло имаше нешто такво направено во Милан, кога Дида играше ЛШ а Абиати играше во Калчото. Не е ни чудно зошто зедоа Милан 1 Калчо во периодот кога тој им беше тренер.

Мислам дека ќе се носиме добро во ЛШ. Не да бидеме доминантни како лани Баерн туку барем малце соодветни на конкуренцијата. Е сега само да видиме како ќе го инсталираат Бејл во системот. Би требало да игра РАМ ( атакинг мидфилдер на десната страна) нешто што многу добро го правеше во Тотенхем втората полусезона. Кристијано ќе игра напаѓач и ќе мора да се среди таму, како што пишав порано ќе дава помалку голови сезонава бидејќи не е тактиката да се бара тој во играта туку кој е најсоодветен да даде гол. Грешка или не ќе видиме.

:pos::pos: Нек му понудит следната сезона Сити или ПСЖ на арсенал 70м и на Озил 12-13 м плата да видиш како ќе играт без пари во Арсенал . :D

Абе се да му изнаебам јас, па и го бакнуваше амблемот наш, мрш пичко скапана!

Абе се да му изнаебам јас, па и го бакнуваше амблемот наш, мрш пичко скапана!

Сака да кажи дека не му е битна цената, односно не оди за пари туку заради недоверба, позиција во тимот...

Сака да кажи дека не му е битна цената, односно не оди за пари туку заради недоверба, позиција во тимот...
Реал е голем тим и не може некој да е стандарден на стара слава , секој мора да се избори за своето место , Озил се исплаши од конкуренцијата виде дека Иско игра одлично и ја свитка опашката замина во Арсенал .
Сега предизвик му е да освои трофеј со Арсенал :D

Неточно е ова. Извадено од контекст како што често знаат да го прават новинарите. Најди го оригиналното интервју и читај кога веќе покажа интерес.

Нема што да се плука ни по Озил ни по Кака. Си заминаа, get over it.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Среќен нека му е роденденот. Мојот омилен трансфер дефинитивно. Му посакувам кај нас да си се пензионира.
--- надополнето: 9 септември 2013 во 02:57 ---
Среќен нека му е роденденот. Мојот омилен трансфер дефинитивно. Му посакувам кај нас да си се пензионира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom