Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не се важи. Ко што не се важеше тоа Озил = Чави + Иниеста за асистенции, нормално додека беше кај нас. Сеа секој го постира. :свиркам:

И Алвеш има повеќе асистенции од Зидан :свиркам:

И Алвеш има повеќе асистенции од Зидан :свиркам:

И Реал има повише титули од Барса.
asm%20-%20ra%C3%BAl%20calla.jpg

Остави ги напатениве немаат појма Филе им ја наполнил главата со срања.
Ако не да ги избришеме титулите од времето кога Франко бил на власт 14 Реал, 8 Барса, 7 Атлетико Мадрид, 2 Билбао, Валенсија 4 и плус минус една-две у некој друг тим :pos:

Месут Озил на синоќешниот натпревар за својата репрезентација против Австрија имаше 99% точни додавања.

Месут Озил на синоќешниот натпревар за својата репрезентација против Австрија имаше 99% точни додавања.

Плус за репката и дава голови ко Меси да е :icon_lol:

Како ги измерија 99% бе :icon_lol: ајде се тоа убаво ама без асистенција, си отиде од Реал почнаа и проценти да му вадат бе, а тоа што имаше повеќе асистенции од Чави и Иниеста сите го тргаа под тепих...еее лицемеришта.

ziti se kako imal 99% tocni dodavanja...imal 100 podavanja od koi 99 mu bile tocni?

Бејл, Бензема, Роналдо, Озил... а никој не пишал за Касиљас. Срам да ви е.

Дел Боске сеуште има доверба во него.
Вчера беше во составот на Шпанија на гостувањето кај Финска, и што е најважно по 90 минути игра успеа да ја сочува својата мрежа :)

Oд тоа што го разбрав коментаторот Англиски, рече дека е задна ложа...

2-3 недели, ако ми е точна прогнозата...

Седеше на клупа со стегачи?! што не ми се виде логично за истегнат мускул....

Од интервјуто на Анчелоти вчера за uefa.com ..

He was clear on how Cristiano and Bale will play together and the possibility that the Portuguese player will have to take a central position:
“No. I think we'll arrive at a playing system that makes the most of both players' characteristics. Great champions are placed in positions where they feel right, where they're comfortable. Therefore, we'll arrive at a playing style that reinforces both players' characteristics and those of the whole team”.

Значи 4-2-3-1 и нека дојде кој сака.

Од интервјуто на Анчелоти вчера за uefa.com ..

He was clear on how Cristiano and Bale will play together and the possibility that the Portuguese player will have to take a central position:
“No. I think we'll arrive at a playing system that makes the most of both players' characteristics. Great champions are placed in positions where they feel right, where they're comfortable. Therefore, we'll arrive at a playing style that reinforces both players' characteristics and those of the whole team”.

Значи 4-2-3-1 и нека дојде кој сака.

Ебење од А до Ж :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom