Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен нека му е роденденот. Мојот омилен трансфер дефинитивно. Му посакувам кај нас да си се пензионира.
--- надополнето: 9 септември 2013 во 02:57 ---
Среќен нека му е роденденот. Мојот омилен трансфер дефинитивно. Му посакувам кај нас да си се пензионира.

1187232_10200571401516484_262314812_n.jpg

:свиркам:

http://kajgana.com/real-madrid-nosi-nova-dzvezda
Фалкао човече, а не сум многу упатен во ова, дали смее да се врши трансфер по трансфер периодот ? Иначе ако се донесе свежа 9ка ќе ми биде помило од сите засилувања а и ќе го преболам заминувањето на Озил...

http://kajgana.com/real-madrid-nosi-nova-dzvezda
Фалкао човече, а не сум многу упатен во ова, дали смее да се врши трансфер по трансфер периодот ? Иначе ако се донесе свежа 9ка ќе ми биде помило од сите засилувања а и ќе го преболам заминувањето на Озил...

Мислам дека може, но само за слободни играчи.
Ќе си чекаме да дојде зима :)

^ Да го свртиме муабетот де :D
Озил па Озил... доста беше

^ Најискрено, јас го чекам првиот натпревар на Бејл во дресот на Реал....овој на Јуда не ме интересира.

Што мислите, Бејл би бил стартер во сабота ?

Што мислите, Бејл би бил стартер во сабота ?

Стартер тешко, да влезе подоцна можеби. А можеби и ич да не влезе, имаше пред некоја ден дека од среда, кога ќе им се приклучи на своите нови соиграчи, за него ќе има посебен тренинг, нешто како "предсезона" посебно за него, како полесно би се вклопил во тимот. 2-3 недели се очекува да работи на тој режим, за да максимално биде спремен за дербито со Атлетико на 29 септември.

^ Исто и јас велам. На терените не бил подолго време, а плус и повреда некоја ситна имал (колку е точно), така да не верувам дека ќе го ризикуваат.
Иако навивачите со нетрпение очекуваат да заигра за Реал :)

Инаку Мората и Хесе запишаа по уште еден гол за Шпанија У21.
Хесе и овој пат влезе во игра од клупата за резерви.

Покрај Марсело, најверојатно и Иско нема да игра против Виљареал поради повреда o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom