Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Реал Мадрид Балкан: Službeni TV klubski kanal, Real Madrid TV, će te od 1. septembra moći pratiti putem interneta i to u visokoj rezoluciji i sasvim besplatno. Cilj ovog prijekta je prikupljanje što više navijača širom svijeta.
:cuc: ако е вистина. И што е побитно, на каналов ќе даваат утакмици, или онака само?

Лесно ви е на вас газдите :icon_lol:

СК обична е Прајм за сиромашни :D

пеерр со Близу го имаш светот на дланка :cool:

кој знае колку сте згрбавени вие :D

пеерр со Близу го имаш светот на дланка :cool:

кој знае колку сте згрбавени вие :D

Имам и ја на тв ама ги оставам старциве да си гледаат серии.

Нет имам 30мб брзина со неограничен лимит... сопкаст фор д вин :D

И нека се јави тој бразилецот у уста го гаѓам, не знам чив пријател беше на некој член од овде, што бил среќен што се оттарасиле од Касемиро :D

U slednata prilika so ke ja imam za konverzacija so nego ke go pozdravam so pesnata "Sta je bilo druze moj?" :icon_lol:

Пелегрини ќе понудел 35 милиони за Пепе. Ја би им го дал. Пепе е Пепе, веќе седум години е во клубот и барем по малку ни е драг на сите, ама веќе 30 има. Дека се опамети, се опамети, дека игра со срце, игра, ама пак не е сигурен. (впрочем, ни Рамос не е али...)

Лани правеше проблем кога седеше на клупа на сметка на Варан, ми е страв дека тоа ќе го прави и сезонава, па Карлито од страв нема да го седне на клупа. Но, првиот пат од клубот им укажале на Сити дека Пепе не е за продавање, не верувам дека 5м. ќе го сменат тоа. А ни играчот не сака да си оди. Значи, накратко, со негово заминување би биле ослабени во одбраната и не би го продал ако самиот прифати да биде на клупата кога нема да биде на ниво, но ако прави пак проблеми...

А Зидан нашол веќе уште еден црнец за замена... Некојси Брума, 18 години, од Гвинеа Бисао (!), игра во Спортинг Лисабон. Сакале да го земат ко Кашмеиру лани, на позајмица со можност за откуп.

Bale: I’ll never play again for Spurs
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...m-mates-Ill-not-wear-a-Spurs-shirt-again.html

the sun .. -.-
--- надополнето: 14 август 2013 во 10:59 ---
g1408.0f1a12bf85678ed1a83a8b219bef8f12.jpg

Средба со Леви утре.

Пепе е опасен и како замена веќе, ни губењето на првотимски статус не го спречи да не заебе во ЛШ со Дортмунд, каде што комплетно го уништија.
Нема збор за тоа дали да се продаде или не, што подалеку од Реал толку подобро. Се надевам дека Варан нема да наебе поради Пепе али тој е французин така да Зидан ќе го оправи како што и Бензема игра со врски.

Проблемот ќе биде неговата замена т.е. ЦБ искусен и добар да влезе во првиот состав без проблем и да ги замени Рамос и Варан, така да менувањето на Пепе за нов бек ќе биде доста проблематично бидејќи уште малку го играме првиот меч сезонава и ќе биде тешко да се интегрира. Ја би Гарај да го вратиме доколку не му пречи да ротира со Рамос и Варан, ама тој го напушти Реал за да игра повеќе.

Не сте свесни колку ќе го пцуеме Бензема преку следната сезона доколку не дојде Суарез или Бејл.(првиот веќе мислам нема да оди никаде)

Бензема да ни биде предводник на 3те фронта.лол..
И да,како што кажа еден член порано не гледам ништо посебно во Мората (беше најавен како новиот Раул)

Не сте свесни колку ќе го пцуеме Бензема преку следната сезона доколку не дојде Суарез или Бејл.(првиот веќе мислам нема да оди никаде)

Бензема да ни биде предводник на 3те фронта.лол..
И да,како што кажа еден член порано не гледам ништо посебно во Мората (беше најавен како новиот Раул)

Убаво би било и Бејл да дојде,ќе бомбардираа заедно со Роналдо.Послабите тимови ќе губат по 10-0.Но како што тргнала работава ќе се задоволиме со овој состав сега кој ни малце не е слаб.Освен нападот каде што Бензема и Мората не ми се баш сигурни.Ќе видиме Џезе Родригез како ќе се покаже.

Признај дека гуглаше...признај :pos:

За 2 милисекунди ги отворив ас, марка, дефенсацентрал, кадена сер, пунто пелота итн ..
--- надополнето: 14 август 2013 во 14:13 ---
o_real_madrid_gareth_bale-6868259.jpeg

^овој како го гледа амблемот ќе сврши ако потпише за Реал,јасно е тоа уште кога отиде да гледа утакмицата со Манчестер зимава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom