Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Нели можеш таму порака да им пратиш, тука кој ти знае дали има.

Прво тука да си прашам, може има некој наш со фан пејџ :) После таму ќе питам, треба ми сериозна страна не и за на комшијата магарето шпекулација :D

Според Марка Анчелоти го сакал Де Шиљо во Реал, како замена за Коентрао за кого се заинтересирани Тотенхем

Не си ги трошете парите бе :(

Карло Бос одговарал на новинарите...
Вие го очекувате доаѓањето на Герет Бејл?

- „Јас сум многу задоволен со ова екипа што ја имам сега. „Зошто да ви зборувам за Герет Бејл кога Мората и Хесе играат одлично“?
------------------------------
Се зборува дека Кедира и Коентрао би можело да го напуштат клубот до крајот на преодниот рок што мислите за тоа?

- „Кедира нема да си оди тоа ви го гарантирам. Коентрао сеуште се мисли, но јас ќе бидам многу среќен ако остане затоа што е одличен играч. Да бидете во Реал Мадрид не е лошо (се смее).

А, Ди Мариа?

- „Ниту еден играч не е во ситоација да си оди. Ди Мариа исто ќе остане со нас и во новата сезона“.

1001227_10150441252084953_743776210_n.jpg

После дресовите почнаа да си разменуваат и капи, the bromance is strong.

Инаку, Бејл го прави истото што го правеше Модриќ лани, одбива да игра на пријателски утакмици додека прифатил пријателска со репрезентацијата. Најверојатно се преговара за него иако Перез изјави дека 100-тче му било скапо, има големи шанси да дојде.

Лудо типче е, никој не му ја оспорува предсезоната ама има моменти на курчење. Им се курчи на противнички играчи, застанува да изведува слободен.... сакал пеналот против Лион да го шутира :pos:

Лудо типче е, никој не му ја оспорува предсезоната ама има моменти на курчење. Им се курчи на противнички играчи, застанува да изведува слободен.... сакал пеналот против Лион да го шутира :pos:

Тоа е карактер :D
И Роналдо без таков карактер, кур што ќе станел ваков играч :D

Тоа е карактер :D
И Роналдо без таков карактер, кур што ќе станел ваков играч :D

Велиш дека Касемиру со ваков карактер може да постане новиот Мело :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom